Ce a putut să spună Rareș Bogdan după ce s-a dezvăluit că a petrecut cu 100 de oameni în interior

Redacția IMPACT 23.06.2020, 13:44
Ce a putut să spună Rareș Bogdan după ce s-a dezvăluit că a petrecut cu 100 de oameni în interior

Rareș Bogdan se află în mijlocului unui scandal după ce a organizat o petrecere aniversară pentru fiica sa, la care au participat mai multe persoane decât prevăd noile reglementări impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, europarlamentarul a reacționat.

Răspunsul lui Rareș Bogdan, referitor la petrecerea de ziua fiicei sale

Deși potrivit legii sunt interzise adunările mari în spațiile închise, Rareș Bogdan a organizat o petrecere aniversară pentru ziua fiicei sale, cu 100 de invitați, la un local din Cluj-Napoca. Mai multe imagini surprinse de jurnaliștii de la Libertatea arată că în parcarea de la restaurant au fost mai mult de 30 de mașini care aparțin invitaților veniți la petrecerea organizată de prim-vicepreședintele PNL. 

Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

În acest context, Rareș Bogdan a răspuns și a explicat faptul că nu au existat mai mult de 100 de persoane invitate în cadrul evenimentului. De asemenea, europarlamentarul susține că doar persoanele mai în vârstă au stat în interiorul localului, în timp ce restul invitaților au stat la masă, afară.

„Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior.

Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot.

Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan pentru stiripesurse.ro.

Potrivit reglementărilor impuse prin starea de alertă, sunt interzise adunările cu mai mult de 20 de persoane în interior, motiv pentru care dacă se depășeste acest număr de persoane, evenimentul trebuie să se desfășoare pe terasa localului sau în gradina acestuia, dacă există.

Urmăriți Impact.ro și pe