Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 12 aprilie

Daria Petrescu 12.04.2020, 12:05
Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 12 aprilie

Puterea Dragostei revine la Kanal D,  cu o nouă ediție duminică,11 aprilie, la Kanal D.  Puterea Dragostei este un show matrimonial , realizat de Kanal D, care a debutat in luna noiembrie 2018. Este difuzat si în prezent. Show-ul are 2 sezoane și este moderat de Andreea Mantea. Câștigatorii primul sezon sunt Bianca Comanici și Bogdan Mocanu. Emisiunea este difuzata zilnic.

Puterea Dragostei, duminică, 12 aprilie

Noi discuții interesante au loc între concurenții de la Puterea Dragostei, în ediția de sâmbătă, 11 . În ediția din 8 aprilie, Roxana l-a prins pe Gabi în timp ce-i făcea ochi dulci altei concurente

Andy a revenit la Puterea Dragostei

Andy Adetu a revenit în casa Puterea Dragostei! Iată cum a fost întâmpinat tânărul și cum a reacționat Roxana, fosta lui iubită! Venirea sa în show va schimba toate strategiile de până acum.

Tânărul a revenit în emisiune după câteva luni bune în care a lipsit. Cu toate astea, pare că s-a familiarizat rapid cu atmosfera din show și că este mai hotărât ca niciodată să-și găsească o parteneră, mai cu seamă că s-a și apucat să-i facă ochi dulci Andreei. După cum au văzut fanii emisiunii, Oprică a susținut în nenumărate rânduri faptul că îl place pe Andy și că și-ar plăcea să vină în casă pentru a vedea dacă se potrivesc sau nu.

Andy s-a reîntâlnic cu fosta lui iubită, Roxana
Andy s-a reîntâlnic cu fosta lui iubită, Roxana

„Am venit să vă văd. Arăți foarte bine, mult mai bine decât la televizor. Mă uit la tine și văd că arăți super. Te analizez. Am vrut să o cunosc pe Ella, dar mi-am dat seama din convorbirile telefonice care e faza cu ea și nu mi-a plăcut.

Dacă eu o să-mi văd de treaba mea, nu o să fie bine, așa că o să răspund la ce mi se pune pe tavă. Acum am venit să o „liniștesc” pe Andreea, înainte am „liniștit-o” pe Roxana”, a spus Andy Adetu

Simina de la Puterea Dragostei a născut în secret

Simina a devenit mămică pentru prima oară. Cu toate că este foarte tânără, a recunoscut că acesta este lucrul pe care si-l dorea de ani de zile. Proaspeții părinți sunt fericiți pentru că micuțul este sănătos și că nașterea a decurs așa cum au sperat.

Alex a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că soția sa l-a adus pe lume pe Dominic prin operația de cezariană. Băiețelul a avut la naștere 3,820 de kilograme și a primit nota zece de la medici. „Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă.

Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână.

Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat Alex Zănoagă pentru Wowbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe