Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D e și ea afectată din cauza pandemiei. Ce a făcut Andreea Mantea

Diana Radu 30.03.2020, 14:38
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D e și ea afectată din cauza pandemiei. Ce a făcut Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului „Puterea Dragostei” de la Kanal D a anunțat că emisiunea va continua, însă își va închide porțile în contextul pandemiei. Astfel, au fost stabilite noi reguli pentru concurenți.

Ce se întâmplă cu emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D? Anunțul făcut de Andreea Mantea

Andreea Mantea a anunțat că din cauza situație actuale cauzate de pandemie, în casa concurenților de la „Puterea Dragostei”, nu va mai intra niciun concurent nou, cu excepția a două persoane care se află în așteptare.

”Urmează să vă spun ceva foarte important. De astăzi, competiția își va închide porțile. În acest sezon nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului”, a spus Andreea Mantea.

puterea dragostei, kanal d, aandreea mantea, pandemie
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D? Anunțul făcut de Andreea Mantea

Andreea Mantea a mai anunțat că eliminările vor decurge altfel decât s-au obișnuit până acum telespectatorii și concurenții. Astfel, cei care vor primi cele mai multe nominalizări, nu vor fi direct eliminați, ci vor primi o banderolă roșie. De abia după ce un concurent acumulează trei banderole roșii, acesta va părăsi competiția.

„În această seară, favoritul publicului nu își protejează casa. Fata și băiatul care au primit cele mai multe voturi din partea concurenților nu vor pleca acasă, ci fiecare va primi o banderolă roșie” – Andreea Mantea.

De asemenea, frumoasă prezentatoare TV le-a transmis concurenților să aibă grijă de sănătatea lor în perioada aceasta. Să aibă grijă cu cine intră în contact și să spele bine pe mâini după ce ating suprafețe precum, clanțe sau butoanele de la lift. Bruneta i-a mai sfătuit să nu mai iasă din case, însă dacă totuși o fac să păstreze distanța recomndată de autorități și să se gândească că în momentul în care ei se expun, îi expun și pe cei dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe