Prognoza meteo pentru marți, 26 noiembrie. Ce spun specialiștii ANM despre ninsori

Diana Radu 26.11.2019, 10:10
Prognoza meteo pentru marți, 26 noiembrie. Ce spun specialiștii ANM despre ninsori

Specialiștii ANM au anunțat prognoza meteo pentru azi, 26 noiembrie, iar potrivit acestora deși vremea s-a răcit drastic, temperaturile încă se păstrează peste media celor normale. Cum va fi vremea în Capitală dar și în restul teritoriului?

Prognoza meteo pentru marți, 26 noiembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru marți, 26 noiembrie
Meteorologii au emis prognoza pentru marți, 26 noiembrie

Astăzi vom avea parte de o vreme mohorâtă în toată țara, anunță meteorologii. De asemenea, temperaturile sunt în scădere și sunt prognozate și ploi, dar și ninsori. În cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în vest şi centru, valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Cerul va fi în general înnorat, mai ales în regiunile extracarpatice, unde izolat sunt prognozate și ploi slabe sau burniță, mai ales noaptea. Ceaţa se va semnala pe văi şi în zonele depresionare mai ales dimineaţa şi noaptea.

Și vântul își va face simțită prezența, în special pe litoral şi în Delta Dunării, unde viteza la rafală va atinge temporar 45…55 km/h. Temperaturile urca de la 3 grade în nordul Moldovei până la 14-15 grade Celsius în Banat şi Crişana, iar cele minime, se vor situa, în general, între -3 şi 5 grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe