Produsul neobișnuit pe care Lidl îl vinde acum în România. Nimeni nu se aștepta să îl vadă aici

Iancu Andreea 27.11.2021, 08:42
Produsul neobișnuit pe care Lidl îl vinde acum în România. Nimeni nu se aștepta să îl vadă aici

Lidl își surprinde din nou clienții cu oferta de produse disponibile începând de săptămâna viitoare. Printre promoțiile disponibile în prag de sărbători se regăsește și produsul neobișnuit pe care Lidl l-a inclus în catalogul destinat îngrijirii zilnice. Retailerul le propune clienților săi și un preț extrem de avantajos pentru acesta, articolul fiind totuși unul inedit. Iată ce ofertă a pregătit compania germană începând de luni, 29 noiembrie.

Care este produsul neobișnuit pe care Lidl l-a pregătit pentru clienții din România

În fiecare săptămână, retailerul german își surprinde cumpărătorii cu noi oferte. De data aceasta, produsul neobișnuit pe care Lidl l-a pregătit pentru clienții din România este unul destinat utilizării zilnice în baie. Acesta este extrem de util, însă complet inedit pentru români. Catalogul Lidl România pentru săptămâna ce urmează dezvăluie articolul pe care mulți cumpărători îl vor aprecia în special datorită prețului avantajos.

Dispozitivul reprezintă o pară de duș cu LED și display pentru afișarea temperaturii. Produsul este marca Livarno Home și va putea fi achiziționat pentru suma de 49,99 lei. Dincolo de prețul atractiv, clienții vor descoperi o nouă experiență la dus. Para de duș cu LED dispune de culori care se schimbă în funcție de temperatura apei. Astfel, albastru semnifică apa rece, verde indică o temperatură medie, în timp ce roșu arată că apa este fierbinte. Un astfel de produs s-a regăsit pe rafturile magazinelor Lidl sub marca Miomare și anul trecut.

Care este produsul neobișnuit din oferta Lidl de săptămâna viitoare
Para de duș cu LED și display
foto – lidl.ro

Românii vor putea să se apuce de meșterit

Luna decembrie se anunță una plină de surprize. La Lidl, clienții vor putea descoperi în ofertă o mulțime de articole necesare pentru pregătirea mesei festive de sărbători, dar și pentru micile retușuri ori marile schimbări pe care și le-au propus în termeni de amenajare a casei. Astfel, așa cum ne-a obișnuit, Lidl România a introdus în catalogul pentru luna decembrie mai multe aparate destinate meșterilor.

Clienții Lidl vor putea să achiziționeze, de exemplu, un ferăstrău pendular marca Parkside pentru prețul de 149 lei. De asemenea, o șurubelniță cu acumulator se găsește în catalogul Lidl pentru decembrie cu doar 89,99 lei. Cei care au nevoie de o bormașină și au stat până acum pe gânduri, găsesc în oferta retailerului german o bormașină cu acumulator de la Parkside, care costă 249 de lei. Un cadou perfect pentru sărbătorile de iarnă, atunci când intri în pană de idei la capitolul daruri pentru bărbați, îl reprezintă lampa de lucru cu acumulator, care este comercializată sub marca Parkside și care costă 89,99 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...