Ce a apărut în revista Lidl de săptămâna asta. Clienţii au crezut că nu văd bine. E cea mai tare ofertă de Crăciun

Andra Daoud 25.11.2021, 15:14
Ce a apărut în revista Lidl de săptămâna asta. Clienţii au crezut că nu văd bine. E cea mai tare ofertă de Crăciun

Cu o lună înainte de Crăciun, Lidl vine cu oferte care mai de care mai tentante pentru clienții săi. Câteva produse prezente în oferta de săptămâna aceasta le-au atras în mod deosebit atenția celor care își fac cumpărăturile la Lidl, cu atât mai mult cu cât vin la prețuri imbatabile și sunt valabile până la Crăciun.

Ce a apărut în oferta Lidl de săptămâna asta

În săptămâna 22-28 noiembrie, Lidl vine cu oferte generoase pentru clienți. Pe lângă jucăriile și decorațiunile de Crăciun, în magazinele Lidl sunt disponibili pentru cumpărare brazii naturali și carnea de porc care are un preț sub 10 lei/ kilogram.

Bradul natural Nordmann pentru Crăciun are o înălțime între 200 și 225 cm și se vinde la prețul de 99,99 lei. Carnea de porc se vinde sub formă de carcasă, iar prețul este de 499,90 lei, la o greutate cuprinsă între 40 și 50 de kilograme, ceea ce înseamnă aproximativ 10 lei pe kilogram.

Ce a apărut în revista Lidl de săptămâna asta. Clienţii au crezut că nu văd bine. E cea mai tare oferta de Crăciun
Bradul natural se vinde cu 99,99 lei. 

Cei care sunt adepții brazilor artificiali, pe care să îi recicleze și să îi folosească an de an, Lidl are și acest tip în ofertă. Un brad artificial de 210 cm înălțime se vinde cu 299 de lei. Suportul metalic este inclus în preț, iar bradul are garanție trei ani, în baza bonului fiscal.

Lidl vine în ajutorul lui Moș Crăciun

Moș Crăciun și Moș Nicolae au de unde să aleagă, pentru că Lidl vine cu o ofertă bogată de jucării și jocuri pentru copii anul acesta. Săptămâna trecută, în magazinele Lidl s-au regăsit instrumente muzicale pentru copii, la prețuri tentante. Tobele electronice au fost atracția principală și s-au vândut ca pâinea caldă. Acestea au avut un preț de 249 de lei.

Nu lipsesc din oferta Lidl păpușile și figurinele din desenele iubite de copii. Pentru fetițe, Elsa și Ana din ”Frozen”, pentru băieți super-eroi precum Spiderman, Batman, Captain America și alți eroi din Universul Marvel.

În apropierea Sărbătorilor, Lidl vine cu idei de cadouri și pentru cei mari, nu doar pentru cei mici. Produsele din gama Deluxe sunt deja disponibile în magazinele Lidl și le veți găsi pe rafturi până la Crăciun.

Deja celebrul Jamon Serrano poate fi o idee excelentă de cadou pentru gurmanzi. Acesta se vinde la prețul de 269 de lei, numai pe bază de comandă în magazin și poate fi cumpărat până pe 19 decembrie. Și pachetele și coșurile care conțin o selecție de produse din gama Deluxe pot fi o idee de cadou pentru cineva care apreciază gustul și calitatea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe