Probleme pentru Facebook, Instagram și WhatsApp: rețelele funcționează greu în București

Alexandru Ioanid 03.07.2019, 17:34
Probleme pentru Facebook, Instagram și WhatsApp: rețelele funcționează greu în București

Utilizatorii din București au întâmpinat, miercuri, mai multe probleme cu rețelele de socializare Facebook, Instagram și WhatsApp. Multe poze din newsfeed nu se încărcau, situație întâlnită și la cele trimise prin mesaje.

Rețelele de socializare Facebook, Instagram și WhatsApp merg greu în București, miercuri, 3 iulie. Problemele au apărut după ora 17:00, când mai mulți utilizatori au semnalat faptul că pozele trimise pe Messenger nu se mai încarcă.

De asemenea, unele poze de la postările utilizatorilor nu se încărcau.

Primele probleme au apărut pe zona Marii Britanii. Pe harta oferită de site-ul downdetector.com, zona București din România e marcată cu culoarea galben, ceea ce înseamnă că sunt ceva probleme.

Problemele pentru Facebook, Instagram și WhatsApp, la ordinea zilei

Nu este pentru prima dată când rețelele de socializare Facebook, Instagram și WhatsApp întâmpină probleme. Din când în când, acestea pică, nu pot fi accesate sau, pur și simplu, dau erori similare celei din ziua de miercuri, 3 iulie.

Probleme similare au fost și luna trecută. Mai exact pe 6 iunie. Dar cea mai gravă problemă a fost semnalată pe 18 aprilie 2019. Atunci a fost una dintre rarele situații când toate rețelele au picat simultan. Problemele au fost remediate abia după câteva ore.

Ca de fiecare dată, Facebook a prezentat scuze.

Urmăriți Impact.ro și pe