Probleme mari pentru Simona Halep. Antrenorul Patrick Mouratoglou și-a mai găsit „un loc de muncă” în timpul turneului de la Roland Garros

Sorin Barbu 15.04.2022, 09:37
Probleme mari pentru Simona Halep. Antrenorul Patrick Mouratoglou și-a mai găsit „un loc de muncă” în timpul turneului de la Roland Garros

Simona Halep a început foarte încrezătoare aventura cu Patrick Mouratoglou și a spus că își dorește foarte tare ca fostul antrenor al Serenei Williams să o ajute să cucerească un nou titlu de Grand Slam. „Mariajul” a început deja să scârțâie. Tehnicianul și-a mai găsit un job, chiar în timpul turneului de la Roland Garros, iar în plus a fost protagonistul unui moment jenant.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, un „mariaj” cu probleme

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat acum câteva zile, foarte bucuroși, că sunt în aceeași echipă. Au apărut chiar imagini în care sportiva din România trage tare la antrenamente cu gândul la turneul de la Madrid, programat în perioda 26 aprilie – 8 mai, primul la care va participa după accidentarea de la Indian Wells, din semifinala pierdută în fața polonezei Iga Swiatek.

Sunt însă probleme în colaborarea celor doi. Antrenorul câștigă 20.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută alături de jucătoarea din România, plus zece la sută din câștigurile de la turnee, dar a considerat că mai are nevoie de o slujbă. Chiar în timpul turneului de la Roland Garros!

L’Equipe a anunțat că fostul tehnician al Serenei Williams a semnat un contract France Televisions și va comenta câteva dintre partidele de la turneul de la Roland Garros. Asta deși a anunțat că va fi antrenor full-time al Simonei Halep deși mai colaborează cu Coco Gauff și Stefanos Tsitsipas.

„Totul a plecat de la o discuție cu Darren Cahill. Suntem prieteni buni, am lucrat împreună la TV, ne știm foarte bine. Simona avea nevoie de un partener de antrenament, iar el m-a întrebat dacă pot să o ajut. I-am zis că «da, sigur că da» și i-am găsit pe cineva care încă lucrează cu noi.

După Doha, Simona a decis să vină la academia noastră să se antreneze. Atunci m-a rugat să rămân puțin pe teren cu ea, iar eu am acceptat”, a declarat tehnicianul francez.

Situația a fost prevăzută de unul dintre primii antrenori ai jucătoarei din Constanța. Firicel Tomai spunea că este convins că antrenorul francez cu origini grecești o să fie tentat să se întoarcă rapid sub contract cu Serena Williams care și-a anunțat participarea la turneul de la Wimbledon după un an de pauză.

Simona Halep, moment jenant cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep, Virginia Ruzici și Patrick Mouratoglou au fost împreună la turneul masculin de la Monte Carlo. Sportiva și managerul au întâlnit, în drumul spre tribune, pe cineva cunoscut și s-au oprit să stea de vorbă cu persoana respectivă.

Antrenorul francez nu a zăbovit nici măcar o clipă și a trecut „glonț” pe lângă ele. Halep a fost nevoită să „închidă” rapid discuția și să-l urmeze pe Patrick Mouratoglou.

Urmăriți Impact.ro și pe