Simona Halep, mesaj pentru Serena Williams, după ce „i-a furat” antrenorul. „Eu așa cred”

Sorin Barbu 13.04.2022, 17:21
Simona Halep, mesaj pentru Serena Williams, după ce „i-a furat” antrenorul. „Eu așa cred”

Simona Halep este foarte încrezătoare. După mult timp se pregătește cu un antrenor cu un CV bogat și își dorește ca Patrick Mouratoglou, cel care a lucrat zece ani cu Serena Williams, să o ajute să câștige din nou un turneu de Grand Slam. Jucătoarea din Constanța a acordat un interviu în care a lăudat-o foarte mult pe Serena. Cele două s-ar putea întâlni la turneul de la Wimbledon.

Simona Halep o laudă pe Serena Williams

Simona Halep se antrenează din greu sub comanda Patrick Mouratoglou, iar turneul de la Madrid, care începe pe 26 aprilie, va fi prima competiție la care vor colabora. Tehnicianul este plătit cu 20.000 de euro pentru fiecare săptămână în care este alături de jucătoarea din România.

Tehnicianul francez are un CV foarte bogat și a lucrat zece ani cu Serena Williams. După ce i-a „furat” antrenorul, Halep a lăudat-o foarte tare pe marea sa rivală. Înainte să accepte să lucreze cu Halep, Mouratoglou a sunat-o pe Serena Williams și i-a spus ce are de gând.

„Cred că nu va mai exista cineva ca Serena, care să domine circuitul WTA. Simt că totul este foarte deschis şi am spus mereu asta, şi anume că toate jucătoarele pot câştiga un turneu la care joacă, aşa că nu poţi să ştii cine se impune. Clasamentul primelor 10 este foarte deschis”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Majors.

Rămâne de văzut cât va dura colaborarea dintre Halep și Mouratoglou. Cei doi se vor întâlni la turneul de la Wimbledon cu Serena Williams. Sportiva din SUA a lipsit aproape un an de pe teren, din cauza unei accidentări, dar a anunțat că s-a înscris la competiția care va începe la finalul lunii iunie.

„Mai întâi trebuie să joc la Wimbledon. Sunt entuziasmată!”, a spus Serena. Sportiva din SUA a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, dar după un an de absență se află pe locul 246 WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe