Prințul Harry primește o nouă palmă din partea familiei regale. Cum au reacționat fratele său, William, și Kate Middleton în fața valului de acuzații

Andrei Simion, Diana Dumitrache 13.01.2023, 14:01
Prințul Harry primește o nouă palmă din partea familiei regale. Cum au reacționat fratele său, William, și Kate Middleton în fața valului de acuzații

Prințul Harry a primit o nouă palmă din partea familiei regale britanice. Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au avut o primă reacție în fața valului de acuzații pe care mezinul Prințesei Diana l-a făcut în autobiografia sa, „Rezerva”.

Prințul Harry, acuzații la adresa familiei regale

Printre acuzațiile pe care le-a făcut în cartea sa autobiografică se numără și una conform căreia Prințul Harry a făcut o gafă din cauza fratelui său și a soției acestuia.

Prințul Harry a scris că a ajuns să se costumeze într-un soldat nazist la o petrecere de Halloween din 2005, purtând o banderolă roșie pe care apare inscripționată o svastică, după ce Prințul William și Kate Middleton l-au încurajat să facă această alegere.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus. (Când l-au văzut purtând acel costum, n.r.) Amândoi au urlat. Mai rău decât costumul de dansator al lui Willy! Mult mai ridicol! Ceea ce, din nou, era și ideea!”, a scris Prințul Harry.

De asemenea, prințul Harry a scris în autobiografia sa că a crescut știind că a fost născut pentru a fi o „rezervă” și pentru a-i dona un organ fratelui său mai mare, Prințul William, în cazul în care acesta ar avea vreodată nevoie de un transplant.

Familia regală britanică
Prințul William și soția lui, Kate Middleton (stânga). Regele Charles al III-lea (dreapta)

Replica familiei regale britanice

După scandalul iscat de Prințul Harry cu această carte a venit și replica familiei regale britanice. William, prinț de Wales, soția sa, Kate Middleton, și separat Regele Charles al III-lea au apărut pentru prima dată în public în urma lansării autobiografiei.

Toți trei au părut să fie într-o dispoziție foarte bună, zâmbind și nefăcând absolut niciun comentariu referitor la acest scandal. La un moment dat, Prințul William a fost întrebat despre acuzațiile formulate de fratele său, dar a ignorat întrebarea.

Prințul și Prințesa de Wales au fost întâmpinați cu entuziasm de fanii regali când au ajuns la Liverpool pentru a marca deschiderea unui nou spital. Regele Charles al III-lea a fost în Scoția, unde a mângâiat câini și a vorbit vesel cu lucrătorii de caritate de la un centru din Aberdeenshire, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în familia regală britanică.

Urmăriți Impact.ro și pe