Prințul Harry dă vina pe William și Kate Middleton pentru una dintre cele mai mari gafe din viața lui. „Amândoi au urlat”

Ana Anitoiu 11.01.2023, 13:35
Prințul Harry dă vina pe William și Kate Middleton pentru una dintre cele mai mari gafe din viața lui. „Amândoi au urlat”

Prințul Harry dă vina pe fratele său, Prințul William, moștenitorul tronului britanic, și pe soția acestuia, Kate Middleton, pentru una dintre cele mai mari gafe din viața lui, în cartea biografică pe care a publicat-o recent, „Rezerva/ Spare”.

Ce gafă ar fi făcut Prințul Harry din cauza fratelui său

Potrivit unui fragment dezvăluit din cartea sa, Prințul Harry susține că a făcut una dintre cele mai mari greșeli din viața lui atunci când și-a ascultat fratele, în privința unei alegeri aparent banale, cu ocazia unei petreceri.

Mai exact, Prințul Harry a scris că a ajuns să se costumeze într-un soldat nazist la o petrecere de Halloween din 2005, purtând o banderolă roșie pe care apare inscripționată o svastică, după ce fratele lui și soția acestuia l-au încurajat să facă această alegere, în loc să se costumeze într-un pilot.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus. (Când l-au văzut purtând acel costum, n.r.) Amândoi au urlat. Mai rău decât costumul de dansator al lui Willy! Mult mai ridicol! Ceea ce, din nou, era și ideea!”, a scris Prințul Harry.

Printul Harry
Printul Harry

Prințul Harry, despre gafa comisă

În urma acestui moment, Prințul Harry a fost mustrat de tatăl său, acum Regele Charles al III-lea, care era la acea vreme prinț de Wales. Costumul a stârnit un val de proteste, forțând Clarence House să emită rapid o declarație scrisă din partea prințului, prin care acesta își cerea scuze.

„A fost o alegere proastă a costumului și îmi cer scuze”, a declarat atunci Prințul Harry, care în cartea lui a mărturisit că s-a simțit foarte jenat ulterior.

Cartea biografică a Prințului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a ajuns și în România, la un preț destul de mare, de 100 de lei. Însă, volumul este disponibil și în format digital, la prețul de 50 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...