Prințul Harry a refuzat să mai stea la masă cu tatăl său. Ce i-a făcut noul rege lui Meghan Markle, gest scandalos

Ana Anitoiu 23.09.2022, 10:43
Prințul Harry a refuzat să mai stea la masă cu tatăl său. Ce i-a făcut noul rege lui Meghan Markle, gest scandalos

Prințul Harry a refuzat să mai stea la masă cu tatăl său, Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, și cu fratele lui, William, Prințul de Wales, moștenitorul tronului, după ce noul suveran ar fi făcut un gest neplăcut față de Meghan Markle.

Motivul pentru care Prințul Harry nu a vrut să ia masa cu tatăl lui

Prințul Harry a refuzat să se prezinte la o cină cu Regele Charles al III-lea și cu William, Prințul de Wales, la Castelul Balmoral din Scoția, după ce noul monarh i-ar fi interzis soției sale, Meghan Markle, să se alăture familiei regale, pe 8 septembrie, în ziua în care a murit Regina Elisabeta a II-a.

Fiul cel mic al Prințesei Diana ar fi vrut ca soția lui să fie alături de el în timp ce, la fel ca alți membri ai familiei regale, s-a îndreptat către Castelul Balmoral, unde Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut ultimele zile de viață și s-a stins, la vârsta de 96 de ani.

Însă, Regele Charles al III-lea i-ar fi spus Prințului Harry la telefon că nu era potrivit ca soția lui, Meghan Markle, să fie prezentă la Castelul Balmoral alături de restul familiei regale, conform Daily Mail.

Încercând să își convingă tatăl să îi permită soției sale să îl însoțească, Prințul Harry ar fi pierdut un zbor ce îi ducea pe William și pe unchii lor Andrew și Edward în Scoția. Odată cu acest zbor, el ar fi pierdut și șansa de a-și lua rămas bun de la bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, împreună cu ceilalți membri ai familiei.

Printul Harry a refuzat sa mai stea la masa cu tatal sau
Printul Harry si Meghan Markle

Prințul Harry, primul care a plecat de la Balmoral

În acest context, în loc să cineze alături de tatăl și fratele lui, Prințul Harry a luat masa cu ducele de York și cu contele și contesa de Wessex înainte de a pleca chiar în dimineața următoare. A fost primul care a părăsit Balmoral după moartea reginei.

Prințul Harry s-a întors la soția lui, Meghan Markle, care se afla în Londra. El a fost adus pe aeroportul din Aberdeen și s-a îmbarcat într-un zbor spre capitala Regatului Unit. Actrița din serialul „Suits” a făcut anterior o serie de acuzații la adresa Casei Regale – inclusiv că au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii fiului ei, Archie, înainte de a se naște.

Ducii de Sussex nu se așteptau să vadă niciun membru al familiei regale în timpul vizitei lor în Regatul Unit și Europa, până la decesul Reginei Elisabeta a II-a. După anunțul morții suveranei, Prințul Harry  a jucat un rol important la mai multe procesiuni și slujbe, mergând în spatele sicriului bunicii sale în timp ce acesta a fost transportat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, și din nou când a fost mutat ulterior la Westminster Abbey.

Meghan Markle i s-a alăturat soțului ei la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și la slujba de înmormântare ce a avut loc luni, 19 septembrie, precum și la procesiunea către Westminster Hall, de pe 14 septembrie.

De asemenea, Prințul Harry și Meghan Markle au părut că s-au împăcat cu William și Catherine, Prințul și Prințesa de Wales, ieșind împreună pentru a saluta oamenii care s-au adunat la Castelul Windsor pentru a-i aduce un omagiu reginei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...