Colecția celor mai amuzante momente cu regina Elisabeta a II-a. Fosta suverană reușea să îi facă pe toți să râdă. VIDEO

Ana Anitoiu 22.09.2022, 09:02
Colecția celor mai amuzante momente cu regina Elisabeta a II-a. Fosta suverană reușea să îi facă pe toți să râdă. VIDEO

Colecția celor mai amuzante momente cu Regina Elisabeta a II-a demonstrează că fosta suverană a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord reușea să îi facă pe toți să râdă cu simțul umorului ce o caracteriza, în ciuda faptului că, în copilărie, bunica ei, Regina Mary, i-a cerut să fie serioasă tot timpul, deoarece n-ar fi fost potrivit ca membrii familiei regale să zâmbească în public.

Cele mai amuzante momente cu Regina Elisabeta a II-a. Ce glumă a făcut la summit-ul G7

În ciuda lecției primite de la bunica ei, Regina Elisabeta a II-a a ales să nu-și ascundă simțul umorului. Suverana l-a folosit pentru a-i face pe cei din jurul ei să se simtă mai relaxați ori pentru a gestiona mai bine unele situații.

În cei 70 de ani de domnie, Regina Elisabeta a II-a a avut numeroase momente amuzante. Suverana a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, filmând un clip pentru ceremonia de deschidere alături de actorul Daniel Craig, care l-a interpretat pe James Bond.

În plus, regina „a luat ceaiul” cu ursul Paddington la Palatul Buckingham, într-un clip filmat pentru a lansa concertul televizat cu ocazia Jubileului său de Platină. Suverana i-a arătat personajului că, asemenea lui, are întotdeauna pregătit un sandvici cu marmeladă.

Din colecția cu cele mai amuzante momente ale sale face parte și o glumă făcută de suverană chiar anul trecut, la summit-ul G7 din Regatul Unit. În timp ce făcea o fotografie de grup cu liderii G7, Regina Elisabeta a II-a, atunci în vârstă de 95 de ani, i-a făcut pe aceștia să râdă, întrebând: „Ar trebui să arătăm de parcă ne-am simți bine?”.

Cum i-a făcut Regina Elisabeta a II-a să râdă pe Ronald Reagan și pe David Attenborough

În timpul celor șapte decenii de domnie ale Reginei Elisabeta a II-a, suverana s-a întâlnit cu 13 președinți americani, iar Ronald Reagan a fost considerat preferatul ei. Cei doi au avut multe în comun, inclusiv pasiunea pentru echitație.

În 1983, regina și soțul ei, Prințul Philip, au făcut o vizită în California. Călătoria de 10 zile urma să înceapă cu sosirea cuplului regal în Santa Barbara pe iahtul Britannia, unde urmau să fie întâmpinați de soții Reagan. Cu toate acestea, zona se confrunta cu o furtună puternică, din cauza căreia au fost necesare mai multe modificări ale programului.

La un dineu organizat în onoarea ei la Muzeul Memorial M. H. de Young din San Francisco, suverana, care purta o coroană încrustată cu diamante și o rochie de culoarea fildeșului, și-a început discursul. După aproximativ un minut, a spus, cu o figură serioasă:

„Știam, înainte de a veni, că am exportat multe dintre tradițiile noastre în Statele Unite ale Americii, dar nu realizasem până acum că vremea era una dintre ele”. La acest comentariu, Ronald Reagan a izbucnit în râs.

În anul 2018, Regina Elisabeta a II-a l-a făcut să râdă pe David Attenborough. În timp ce discutau despre modul în care schimbările climatice vor afecta copacii în următorii 50 de ani, suverana a remarcat: „Totuși, nu voi fi aici atunci”.

Un alt moment memorabil a fost filmat anul trecut, în luna iunie, când Regina Elisabeta a II-a a insistat să taie un tort cu ajutorul unei săbii, în loc să folosească un cuțit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...