Primele declarații ale bărbatului pe care Laurențiu Reghecampf l-ar fi bătut. „Șoferul lui se uita și zâmbea”

Andra Daoud 28.09.2022, 19:31
Primele declarații ale bărbatului pe care Laurențiu Reghecampf l-ar fi bătut. „Șoferul lui se uita și zâmbea”

La câteva zile după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, ies la iveală noi detalii din conflictul celor doi. Înainte ca antrenorul să își agreseze fosta soție, el l-ar fi lovit și pe bărbatul care a filmat întregul conflict, din mașină. Ce spune acesta despre comportamentul lui Reghe și cum este decis să își facă dreptate.

Ce a spus bărbatul pe care l-ar fi bătut Laurențiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este doar o parte a evenimentelor care s-au petrecut vineri seara. După ce au apărut în presă imagini filmate cu altercația dintre cei doi, s-a aflat că Anamaria Prodan nu ar fi fost singura pe care Reghe a agresat-o. Furia antrenorului s-ar fi răsfrânt și asupra șoferului fostei soții, cel care a filmat ulterior bătaia, din mașină. Anamaria Prodan a dezvăluit că, înainte de conflictul cu ea, Reghe l-ar fi agresat și pe șofer și l-ar fi amenințat cu moartea.

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a spus Anamaria Prodan, după incident.

La rândul său, bărbatul susține că are dovezi și că totul ar fi fost surprins de camerele de supraveghere de pe stradă.

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă tolerăm așa ceva vom ajunge rușinea Europei.”, și-a început bărbatul mărturia, potrivit Realitatea.net.

Ce nu s-a vazut pe filmarea surprinsa in timpul bataii dintre Anamaria Prodan si Reghe
Conflictul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, surprins de soferul impresarei

„Imaginile explică totul”

Șoferul Anamariei Prodan a mai declarat că nu i se pare normală abordarea potrivit căreia impresara l-ar fi provocat pe Reghe. El a explicat și de ce a decis să scoată telefonul mobil și să filmeze conflictul și a spus că era în stare de șoc, în timp ce șoferul antrenorului se uita și zâmbea.

„Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat, căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia merită bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă, care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer!

Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, în timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile în sân și zâmbea… Trăim într-o țară unde poliția nu își face datoria! Arestăm ‘interlopi’ și ne e frică de ‘vedete’. Rușine tuturor celor ce promovează așa ceva! CNA și toate instituțiile non guvernamentale și guvernamentale nu au mișcat un deget, deși sunt plătite din banii statului”, a mai declarat bărbatul pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe