Filmul altercației dintre Anamaria Prodan și Reghe continuă. Noi detalii ies la iveală după imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Badea Violeta 28.09.2022, 09:31

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost, de curând, făcute publice. Acestea arată cum celebra impresară este bruscată și trântită pe asfalt de fostul ei partener de viață. Toată scena s-a petrecut în fața vilei din Snagov în care locuiește Anamaria Prodan.

Noi imagini cu altercația dintre Anamaria Prodan și Reghe

În seara zilei de vineri, 23 septembrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în fața vilei din Snagov în care locuiește impresara de fotbaliști.

Ulterior, cei doi s-au reclamat la poliție, acuzându-se reciproc. La scurt timp, un filmuleț cu altercația dintre foștii parteneri a început să circule în spațiul public, însă a fost doar o parte din tot ceea ce s-a întâmplat.

Acum au apărut noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scenele arată cum celebra impresară este împinsă și trântită la pământ de fostul antrenor al Universității Craiova.

Mai mult decât atât, pe imagini se poate observa cum acesta intră peste ea în mașină. La toată scena a asistat și șoferul Anamariei Prodan, care a oferit și o declarație referitoare la ceea ce s-a întâmplat pe data de 23 septembrie.

„Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe strada au surprins totul iar Anamaria Prodan a încercat sa scape din mâinile lui fugind si întrebând dacă am filmat pentru a merge la politie.

Am sa-mi fac dreptate pentru ca dacă toleram așa ceva vom ajunge rușinea Europei”, a precizat, pentru Realitatea PLUS, Eugen, șoferul impresarei.

Anamaria Prodan ar mai fi fost lovită de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit noi declarații în privința conflictului de vineri seară. Conform impresarei, antrenorul de fotbal ar mai fi avut astfel de scăpări de comportament. De asemenea, Anamaria Prodan a spus și de la ce a pornit scandalul cu fostul său partener.

„Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau. Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj”, a declarat impresara.

În plus, Anamaria Prodan a precizat că s-a temut pentru viaţa sa și a copiilor săi.

„De fiecare dată se închideau toate dosarele, niciodată nu puteam să mergem mai departe și stăteam cu frica în sân că poate vine odată băut și ne omoară în casă”, a mai adăugat impresara.

Citește și Ce nu s-a văzut pe filmarea surprinsă în timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghe. Cum s-a încheiat, de fapt, altercația foștilor soți!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...