EXCLUSIV. O nouă lovitură primită de Anca Țurcașiu de la fostul soț, la patru luni de la divorț! Noua iubită a înlocuit-o definitiv pe artistă! Decizie fără precedent!

Alexandra Andrei / 19.11.2020, 18:26
EXCLUSIV. O nouă lovitură primită de Anca Țurcașiu de la fostul soț, la patru luni de la divorț! Noua iubită a înlocuit-o definitiv pe artistă! Decizie fără precedent!

O nouă lovitură primită de Anca Țurcașiu de la fostul soț. La numai patru ani de la divorț, fostul partener de viață al Ancăi Țurcașiu i-a găsit o înlocuitoare artistei. Medicul Cristian Georgescu are o nouă iubită. Asta ar fi doar partea blândă a informației, pentru că ceea ce urmează este, cu adevărat o bombă pentru cântăreața de muzică ușoară.

O nouă lovitură primită de Anca Țurcașiu de la fostul soț, la patru luni de la divorț!

Actuala iubită a fostului soț al Ancăi Țurcașiu se bucură de toate privilegiile pe care le-ar putea avea orice soție oficială. Impact.ro a aflat, în EXCLUSIVITATE, ce statut are noua dragoste a lui Cristian Georgescu. Potrivit unor surse apropiate cadrului medical, iubita acestuia i-a luat locul Ancăi Țurcașiu în totalitate. Deși a trecut o perioadă scurtă de timp de la divorțul celor doi, Cristian Georgescu s-a refăcut rapid.

O noua lovitura primita de Anca Turcasiu de la fostul sot la patru luni de la divort
O noua lovitura primita de Anca Turcasiu de la fostul sot la patru luni de la divort

Acesta și-a adus partenera de acum în casa în care a locuit cu Anca Țurcașiu ani întregi. Decizia medicului i-a surprins pe toți apropiații, care nu se așteptau ca Anca să fie înlocuită atât de repede. 22 de ani au petrecut cei doi împreună, însă acest lucru nu pare să fi contat pe doctorul Georgescu.

După divorțul de soțul său, Anca Țurcașiu a părăsit căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament situat într-o zonă rezidențială a Capitalei. În locuință a rămas Cristian, care acum nu mia este singur, după ce iubita lui s-a mutat în casa pe care a împărțit-o cu Anca mai bine de două decenii.

Divorțul pe care nimeni nu-l anticipa!

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în luna august a acestui an. Vedeta a făcut anunțul separării pe conturile se socializare:

”Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l-am ales sa-mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat! Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie! Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului! Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui!”, a scris artista pe Facebook.

Astfel, după evenimentul din august, o nouă lovitură primită de Anca Țurcașiu de la fostul soț. La patru luni de la divorț, Cristian Georgescu și-a adus iubita în locuința pe care a achiziționat-o în timpul căsătoriei cu îndrăgita artistă.