Cine l-ar fi turnat, de fapt, pe Alex Bodi la Poliție. Motivul pentru care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost dat pe mâna oamenilor legii

Stan Filon / 19.11.2020, 14:02
Cine l-ar fi turnat, de fapt, pe Alex Bodi la Poliție. Motivul pentru care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost dat pe mâna oamenilor legii

După ce s-a auzit că Alex Bodi ar fi fost turnat de fosta lui soție la poliție, acum o altă variantă a fost lansată de un bătăuș de profesie! Acesta a urcat un clip pe Youtube în care a vorbit despre cum a ajuns Alex Bodi după gratii. Interlopul spune și cine l-a turnat pe soțul Biancăi Drăgușanu!

Un bătăuș din Dej spune cine l-a turnat e Alex Bodi la procurori

Victor B, alias Victor Underground Security, un personaj cunoscut în Dej, proprietar al unui club de MMA și fost luptător în Legiunea Străină, a spus că Alex Bodi a fost turnat la procurori de către membrii unei rețele de prostituție din Dej.

Aceștia ar fi făcut o înțelegere cu procurorii pentru a primi o pedeapsă mai blândă sau, poate, chiar pentru a scăpa de acuzații și, eventual, de închisoare. Varianta halucinantă a fost făcută publică pe Youtube.

Victor B, fost luptător în Legiunea Străină, i-a terorizat pe denunțătorii lui Alex Bodi

”Cum a ajuns Bodi de la București, la pușcărie? Din cauza sifoanelor. Acum 4 luni, s-au făcut niște arestări la mine în oraș (Dej, n.r.), niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. Omul, cum și-a customizat mașina, Sharpele ăsta, și-a pus pe capotă piele de-aia de șarpe, acolo de unde ieșea semnul de la Rolls Royce și-a pus o viperă, pe scaune vipere… în interior și-a customizat mașina…”, a povestit Victor într-un live făcut pe contul lui de Youtube.

Victor susține că unii dintre membrii grupării de la Dej i-ar fi indicat pe Alex Bodi și Adrian Tâmplaru drept proxeneți internaționali, pentru a scăpa ei cu o pedeapsă mai ușoară.

Fostul luptător în Legiunea Străină spune că a făcut publice informațiile de mai sus pentru că nu se teme de forța interlopilor din orașul lui, care acum sunt acuzați de proxenetism. El a dezvăluit că aceștia au încercat să-l sperie, dar le-a închis gura așa cum știe el mai bine.

”Cu mine erau terorizați, nu aveau loc de a comenta ceva, erau cuminți”

”Sifoanele astea, eu le-am alergat prin oraș, cu mine erau terorizați, nu aveau loc de a comenta ceva, erau cuminți. Eu am intrat peste ei în bar, tot orașul știe. Aveau barul lor, m-am dus peste ei acolo, ”deschide că îți sparg ușa”… Stăteau toți închiși, terorizați… Pe unul dintre ei l-am scos afară, l-am bătut… ”Bă, ce faci, că aducem lume grea de la Cluj, să te bată…”. Să-mi s… p…, mă! Voi sunteți băieți? Ei erau băieți numai cu femeile pe care le constrângeau, să producă pentru ei, le amenințau…”, a mai spus acesta.

Alex Bodi a negat, cu câteva luni în urmă, că ar avea legături cu gruparea din Dej, cu excepția faptului că i-a vândut o limuzină Rolls Royce unuia din membrii acesteia, poreclit Sharpele.

”Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a povestit Alex Bodi pentru Cancan, în urmă cu câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI