Porecla incredibilă pe care a primit-o Oana Roman de la Oana Zăvoranu. Pe Cătălin Măruță l-a făcut ”troglodit”

Ana Anitoiu 05.11.2020, 09:40
Porecla incredibilă pe care a primit-o Oana Roman de la Oana Zăvoranu. Pe Cătălin Măruță l-a făcut ”troglodit”

Oana Roman a primit o poreclă incredibilă de la Oana Zăvoranu, care a răbufnit după ce aceasta a descris-o la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Actrița l-a atacat și pe prezentator, pe care l-a numit ”troglodit”.

Ce poreclă a găsit Oana Zăvoranu pentru Oana Roman

Enervată la culme de comentariul pe care Oana Roman l-a făcut despre ea, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit. A scris un mesaj plin de ironii și injurii la adresa Oanei Roman, căreia i-a găsit și o poreclă.

”A fost odată că niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai că să nu mai aibă de-a face cu ea.

O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca, ca să facă reclamă, și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zavoranu a atacat-o pe Oana Roman. Ce porecla i-a pus
Mesajul Oanei Zavoranu despre Oana Roman

Apoi, Oana Zăvoranu a ironizat-o pe Oana Roman și pe tema kilogramelor de care aceasta a reușit să scape, în ultima perioadă. Actrița nu l-a iertat nici pe Cătălin Măruță.

”În zadar a mai tot încercat Peppa să îi atragă atenția tatălui fugit venind pe la tv cu miloagă, că tatăl dus a fost… Acum Peppa e mândră nevoie mare că cică a slăbit vreo 89 de grame și vrea să o vadă lumea, deși cum spuneam lumea nu vrea să o vadă.

Deși Peppa a slăbit foarte puțin, frustrarea, tupeul, răutatea și invidia nu au slăbit deloc odată cu ea… Și pentru că nu e chemată pe nicăieri decât ca să se facă mișto de ea, acum două zile (cu toate că a fost pusă să mănânce de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi să aibă dureri aprige de colon și ea și soțul), disperată să apară a mers și a mai grohăit puțin de mine la un alt troglodit, că altfel nici *** nu o chema (nici măcar trogloditu’)”, a mai scris Oana Zăvoranu.

Ce a scris Oana Zăvoranu despre soțul Oanei Roman

În mesajul ei, căruia i-a alăturat fotografii cu Oana Roman de pe vremea când aceasta nu reușise să scadă în greutate, Oana Zăvoranu s-a referit și la soțul acesteia, Marius Elisei. Mai exact, Oana Zăvoranu a scris că soțului Oanei Roman îi este frică să nu ”îl mănânce” și de aceea îi face pe plac.

”Peppa nu fi tristă, lasă că ăștia de la tv vor mai avea nevoie de clovni că ține pentru a trece timpul și te vor mai chema… Întrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?…el nu vrea să mănânce tabasco și tot ce mănânci tu Peppa dar nu poate să îți reziste. Apetitul tău de mâncărică și scandal e de neoprit și îi e și lui fricuță săracul că îl mănânci… De aia vine cu tine. To be continued…

P.S. Că mai grohăi pe acasă de mine mi se rupe dar să ai râtu’ mic cârd mai vine vorba de mine public nesimțită ce ești! Nu mă confundă pe mine cu alea de îți cumpără ție colanți de balenă cu 14 lei (…) dar lasă că mai primești de pomană vreo apariție tv cu ocazia asta dacă mai grohăi de mine. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare”, a mai scris Oana Zăvoranu.

Reacția Oanei Zăvoranu a venit după ce Oana Roman a fost provocată la emisiunea lui Cătălin Măruță să o descrie, în câteva cuvinte, pe actriță. Altfel, ar fi trebuit să mănânce ceva picant.

”Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a descris-o Oana Roman pe Oana Zăvoranu, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

După divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu, Oana Roman a rămas în relații bune cu cântărețul. De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a insultat-o de numeroase ori pe Oana Roman, pe tema kilogramelor în plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...