Oana Zăvoranu a lansat vorbe grele pentru Raluca Pastramă: “Mie mi-a ridicat semne de întrebare faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate”

Iancu Andreea / 04.11.2020, 08:24
Oana Zăvoranu a lansat vorbe grele pentru Raluca Pastramă: “Mie mi-a ridicat semne de întrebare faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate”

Este prima soție a lui Pepe, alături de care a trăit un mariaj de cinci ani de zile. Chiar dacă povestea lor de dragoste s-a încheiat, Oana este una dintre femeile care îl cunosc foarte bine pe artist. Astfel, vedeta a făcut mai multe declarații neașteptate privind divorțul anunțat de cuplul Pepe și Raluca Pastramă. Potrivit Oanei, există alte motive în spatele acestei despărțiri.

De ce crede Oana Zăvoranu că divorțul este o regie

Pandemia de coronavirus a afectat numeroase sectoare ale economiei, iar artiștii sunt cei care au suferit cel mai mult. Rămași fără evenimente, mulți s-au orientat către alte surse de venit. Acesta este și motivul pentru care Oana Zăvoranu consideră că divorțul anunțat de cuplul Pepe – Raluca este unul de dragul publicității. Vedeta este de părere că artistul a rămas fără bani și încearcă să găsească alternative.

”Că este o căsnicie de fațadă am spus-o și rămân la părerea mea, dar nu asta este important. Eu cred că este o regie proastă pentru că lui îi este foarte foame, întrucât toată lumea a fost afectată de pandemie, iar el nu a mai avut concerte și evenimente. Din câte am înțeles, și-au deschis cu surle și trâmbițe nu știu ce salon, dar au pus cruce că nu a mai venit nimeni. Concerte de unde, că toți artiștii au avut de suferit”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru impact.ro.

De asemenea, Oana a explicat și motivul pentru care aceasta nu crede că divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este real.

”În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate. Păi, cum să vrea ea divorț? Știe foarte bine ce face el de ani de zile, să fim sinceri! Nu că ar fi situația roz între ei, dar nu este vorba despre un divorț!”

Oana Zăvoranu și soțul său Alex Ashraf
Oana Zăvoranu și soțul său Alex Ashraf

Cum vedea Oana relația dintre Pepe și Raluca încă de la început

Anul 2011 a marcat finalul relației dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Deși au trăit o poveste frumoasă, scandalul de la final i-a făcut pe cei doi să se evite ulterior. Frumoasa vedetă și-a refăcut viața altături de soțul său, Alex Ashraf, cu care s-a căsătorit în anul 2016. Aceasta se bucură de succes în afaceri, fiind proprietara unui centru medical. De cealaltă parte, Pepe a trecut rapid de la Oana la Raluca Pastramă, cu care s-a căsătorit în urmă cu opt ani de zile. Cei doi au o familie frumoasă, alături de cele două fetițe. În ciuda aparențelor, Oana prevestise încă de atunci că relația va eșua.

„Nu le dau 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arată lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, declara Oana Zăvoranu în urmă cu mai mult timp.

Acum, artistul susține că își dorește un divorț liniștit, în ciuda eforturilor de a face relația să funcționeze.

”Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe într-un video pe Youtube.

Totuși, Oana Zăvoranu consideră că totul este o regie și consideră că până la sărbătoare Crăciunului cei doi se vor împăca.

”Cred că vor sta certați până de Crăciun și apoi se vor împăca”, a declarat vedeta pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI