Oana Roman, declarații neașteptate despre Oana Zăvoranu: ”Mult prea agresivă, brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Stan Filon 02.11.2020, 19:54
Oana Roman, declarații neașteptate despre Oana Zăvoranu: ”Mult prea agresivă, brânză bună în cel mai prost burduf de câine”

Oana Roman se pare că încă este supărată de Oana Zăvoranu. Cele două s-au împuns de multe ori, pe unde au avut ocazia. ”Querida” este cea care a făcut niște afirmații jignitoare la adresa fiicei lui Petre Roman, iar aceasta se pare că încă nu a uitat-o.

Cum a descris-o Oana Roman pe Oana Zăvoranu

Oana Roman a fost invitată recent, împreună cu soțul ei, Marius Elisei, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Cei doi invitați au acceptat provocarea ”Spuneți tot sau vă ia gura foc”, unul dintre jocurile celebre din emisiune.  Oana Roman și soțul ei au fost nevoiți să răspundă fiecare la trei întrebări. Marius Elisei a preferat să țină răspunsurile pentru el și a decis să mănânce picant, cu orice risc. Oana Roman însă a preferat să râspundă întrebărilor, cu orice risc.

Una dintre întrebările pe care le-a primit fiica lui Petre Roman a fost legată de Oana Zăvoranu. Aceasta a trebuit s-o caracterizeze pe fosta soție a lui Pepe. ”Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a fost răspunsul Oanei Roman.

Cum a descris-o Oana Roman pe Oana Zăvoranu
Cum a descris-o Oana Roman pe Oana Zăvoranu

De la ce a pornit conflictul dintre cele două vedete

O altă întrebare pe care Oana Roman a primit-o a fost legată de cei trei bărbați importanți din viața ei: Petre Roman, Cornel Păsat și Marius Elisei.  Vedeta trebuia să spună din cauza cui a suferit cel mai mult. Răspunsul Oanei Roman a venit imediat. ”Petre Roman este cel care m-a făcut să sufăr cel mai mult. După Revoluție am trecut prin niște momente foarte grele din cauza lui”.

Conflictul a izbucnit imediat după divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Fiica premierului Petre Roman se știe că este foarte bună prietenă cu Pepe, așacă i-a sărit de multe ori în apărare. De aici și ieșirile nervoase ale Oanei Zvoranu, care se lua mereu de kilogramele Oanei Roman.

“Ia vino tu balenuță mică să ne arăți cum e cu dansul. Ea e Onuca Pateuț. Ea gustă, nu mănâncă, 2-3 platouri, de poftă așa. De-aia a făcut cașcavalul ăla la călcâie, cred că de la atâta dansat. Eu sunt foarte nepricepută la dans, că de-aia am mii de like-uri pe Facebook. Eu o rog să îndrăznească să facă un dans, sper s-o încapă pe ecran, trebuie să mai râdem și noi. Dar gogoașa înfuriată are timp să-l lase pe Pepe să respire”, spunea Oana Zăvoranu.

Ei bine, timpul a trecut, iar Oana Roman s-a transformat. A slăbit foarte mult și arată mai bine ca niciodată. ”Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, declara Oana Roman despre dieta sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...