Întâlnire de gradul 0 între Petre Roman și fiica sa, Oana Roman. De ce nu s-au mai văzut cei doi de mult timp

Ana Anitoiu 23.10.2020, 12:06
Întâlnire de gradul 0 între Petre Roman și fiica sa, Oana Roman. De ce nu s-au mai văzut cei doi de mult timp

O întâlnire de gradul 0 a avut loc între Petre Roman și fiica sa, Oana Roman. Ea a dezvăluit de ce nu s-a mai văzut cu tatăl ei de mult timp.

De ce nu s-a mai văzut Oana Roman cu tatăl ei, de mult timp

Oana Roman a povestit că după o perioadă lungă de timp ea și fiica ei s-au întâlnit cu Petre Roman, cu care relația s-a răcit, treptat.

”O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu”, a spus Oana Roman.

Despre tatăl ei, Oana Roman a povestit, într-un interviu, că a bătut-o cu o curea, în copilărie, și a închis-o într-o cămară, deși ea este claustrofobă.

‘M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut. M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a povestit Oana Roman, la ”Vorbește Lumea”.

Oana Roman
Oana Roman

Totuși, Oana Roman a spus că nu s-a simțit neiubită, în copilărie. Însă, ar fi vrut ca părinții ei să fi avut mai mult timp pentru ea și sora ei.

”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea.

Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a spus Oana Roman.

Cum arată acum relația Oanei Roman cu tatăl ei

De asemenea, Oana Roman a povestit că relația ei cu tatăl ei s-a răcit foarte mult, pentru că el s-a îndepărtat, treptat. Politicianul a fost căsătorit în perioada 1974–2007 cu Mioara Georgescu, mama Oanei Roman. Din anul 2009, el este căsătorit cu Silvia Chifiriuc.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama.

Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la tv uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, iar eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a povestit Oana Roman, pentru revista VIVA!.

Oana Roman a mai dezvăluit că mama ei nu o poate ajuta în creșterea fiicei ei, Iza, deoarece are vârsta de 80 de ani și are mai multe afecțiuni. Însă, femeia stă de vorbă cu nepoata ei și o învață lucruri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI