Pepe, prima apariție publică alături de fetițele sale, după anunțul divorțului de Raluca: „Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici”

Andreea Bisinicu 12.11.2020, 15:16
Pepe, prima apariție publică alături de fetițele sale, după anunțul divorțului de Raluca: „Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici”

Pepe, prima apariție publică alături de fetițele sale, după anunțul divorțului de Raluca: „Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici”. Unde a fost surprins artistul, cu Maria și Rosa.

Pepe, prima apariție publică alături de fetițele sale, după anunțul divorțului de Raluca

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a declanșat o adevărată isterie în showbizul românesc. Cei doi își vor spune adio după opt ani de căsătorie, în curând, la biroul notarial. Chiar dacă artistul a încercat, în mai multe rânduri, să-și salveze căsnicia, se pare că Raluca este cea care nu vrea să mai dea o șansă relației lor. Bruneta s-a mutat de câteva săptămâni la mama sa, alături de cele două fetițe, Rosa și Maria.

Recent, Pepe a avut prima apariție publică alături de fetițele sale, după anunțul divorțului de Raluca Pastramă. Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii „Visuri la cheie”, pentru îndeplini visul Ramonei și copiilor.

Cei mici s-au jucat cu fiicele lui Pepe, Maria și Rosa, iar timpul parcă a zburat pe lângă ei. Au petrecut o după-amiază într-un loc de joacă, unde s-au distrat, au râs și s-au jucat. În acele momente, cu toții au uitat de orice altă preocupare.

„Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici, te joci cu el, nu există! Copilul va zâmbi cu siguranță. Cel mai frumos este când vezi că și părintele începe să zâmbească. Zâmbește, Ramona”, a spus Pepe.

Maria si Rosa sunt cele doua fetite ale lui Pepe și ale Ralucai Pastrama
Maria si Rosa sunt cele doua fetite ale lui Pepe și ale Ralucai Pastrama

Satisfacția și bucuria au fost cu atât mai mari cu cât, la final, Ramona și copiii s-au întors într-o locuință complet schimbată, căreia să-i poată spune acasă.

„Într-un fel noi ne-am atins scopul, pentru că noi nu încercăm doar să refacem niște case, ci să retrezim încredere și speranță în sufletele oamenilor”, a zisDragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie.”

Gestul făcut de Pepe pentru fetițele lui, după ce le-a spus că va divorța de mama lor

Chiar dacă cele două fetițe vor locui cu mama lor, Pepe vrea să fie conectat în permanență la tot ce fac Maria și Rosa. Pentru că vrea să fie implicat cât poate de mult în viața celor două fiice ale sale, artistul le-a cumpărat telefoane mobile, ca să le poată suna la orice oră. Mai mult, Maria și Rosa îl sună și ele pe tati foarte des, ca să-i audă glasul.

„Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a spus Pepe.

Pepe demonstrează faptul că nimic nu-l va ține departe de fetițele lui, chiar dacă el și mama copiilor nu mai formează un cuplu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI