Adriana Bahmuțeanu nu se poate abține! Declarații incendiare despre divorțul lui Pepe: „Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată”

Andreea Bisinicu 07.11.2020, 13:57
Adriana Bahmuțeanu nu se poate abține! Declarații incendiare despre divorțul lui Pepe: „Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată”

Adriana Bahmuțeanu nu se poate abține! Vedeta face declarații incendiare despre divorțul lui Pepe. Ce spune prezentatoarea TV despre soția lui Pepe, Raluca Pastramă.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este cel mai mediatizat subiect al ultimei perioade. După opt ani de căsnicie, Pepe a făcut anunțul că el și frumoasa lui soție vor ajunge în fața notarului, pentru a-și separa destinele.

Adriana Bahmuțeanu nu a putut sta deoparte și a comentat asupra subiectului arzător, pe contul ei personal de Facebook.

„Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta. Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Părerea jurnalistei este că Pepe a intrat în această nouă căsnicie mult prea repede. Pepe a făcut pasul, la scurt timp după divorțul tensionat de Oana Zăvoranu. Adriana Bahmuțeanu a mai afirmat că Raluca și seamănă foarte mult cu Oana Zăvoranu.

Vestea ca Pepe si Raluca Pastrama divorteaza i-a socat pe toti din lumea showbizului romanesc
Vestea ca Pepe si Raluca Pastrama divorteaza i-a socat pe toti din lumea showbizului romanesc

„Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gospodărie, de tot. Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final”, a spus Adriana Bahmuțeanu, conform playtech.ro

Raluca Pastramă nu a vrut să comenteze anunțul divorțului de Pepe

Pepe și Raluca nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni, așa cum a spus artistul în clipul său de pe Youtube. Cântărețul a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia.

Artistul nu a vrut să se ajungă la divorț, dar Raluca Pastramă nu a putut fi convinsă. Anunțul acestei separări a căzut precum o bombă la sfârșit de an. Întrebată, la rîndul ei, care au fost motivele separării, bruneta a preferat să rămână discretă.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe