Cătălin Măruță, șocat de anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca. „Regret că s-a ajuns aici”

Andreea Bisinicu 03.11.2020, 18:25
Cătălin Măruță, șocat de anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca. „Regret că s-a ajuns aici”

Cătălin Măruță, șocat de anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca. Soțul Andrei a fost întristat de vestea că finii săi se despart. Ce se va întâmpla acum.

Cătălin Măruță, șocat de anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca

Anul 2020 este, cu siguranță, cel mai negru an din ultima decadă. Nu vorbim numai de pandemia de coronavirus care a afectat întreaga planetă. Showbizul românesc a suferit multe schisme, despărțiri la care nimeni nu se aștepta.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună capăt poveștii lor de iubire, la numai câteva luni după ce s-au căsătorit. Raluca și Walter Zenga au făcut anunțul că nu mai formează un cuplu. Larisa și Alin Oprea se judecă prin tribunale. Acum, ultima bombă vine din partea latino-loverului preferat al românilor.

Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că divorțează, după opt ani de căsnicie. Se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună de câteva săptămâni, iar Raluca Pastramă a plecat la mama ei și le-a luat și pe cele două fetițe cu ea.

Andra si Catalin Maruta sunt nasii de cununie ai lui Pepe si ai Ralucai
Andra si Catalin Maruta sunt nasii de cununie ai lui Pepe si ai Ralucai

Cătălin Măruță, șocat de anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca. Nașul de cununie al perechii a avut prima reacție și le-a transmis acestora un mesaj, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV.

„Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a spus Cătălin Măruţă în emisiunea sa de la Pro TV

De ce divorțează Pepe și Raluca Pastramă

Anunțul acestei separări a căzut precum o bombă la sfârșit de an. Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Cântărețul este cel care a transmis vestea, printr-un clip pe care l-a încărcat pe YouTube și a explicat de ce s-a ajuns aici, precum și ce se va întâmpla cu fiicele lui.

Pepe a dat dovadă, încă o dată, de bun simț și educație aleasă. Discret din fire, artistul a vorbit frumos despre mama copiilor săi, cu care a păstrat o relație cordială bună și îi asigură pe cei care-l urmăresc că divorțul va fi cât se poate de civilizat și fără urmă de scandal.

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mai spus Pepe, în clipul pe care l-a publicat pe contul său oficial de YouTube.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în 2012 și au împreună două fetițe, Maria și Rosa. Nunta lor a fost considerată evenimentul anului, acum opt ani, iar nașii de cununie ai celor doi sunt Andra și Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe