Răspunsul pe care l-a primit Pepe când a vrut să se împace cu soția lui. „Atunci a înțeles că nu mai e nimic de făcut”

Andreea Bisinicu 05.11.2020, 18:58
Răspunsul pe care l-a primit Pepe când a vrut să se împace cu soția lui. „Atunci a înțeles că nu mai e nimic de făcut”

Răspunsul pe care l-a primit Pepe când a vrut să se împace cu soția lui. „Atunci a înțeles că nu mai e nimic de făcut”. Artistul a încercat să își salveze căsnicia. Ce i-a spus Raluca Pastramă, soția sa.

Răspunsul pe care l-a primit Pepe când a vrut să se împace cu soția lui

Pepe a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Artistul nu a vrut să se ajungă la divorț, dar Raluca Pastramă nu a putut fi convinsă. Anunțul acestei separări, conform căreia Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze, a căzut precum o bombă la sfârșit de an.

Au ieșit la iveală noi detalii privind discuțiile pe care cei doi soți le-au avut, înainte de a lua decizia finală de a ajunge în fața notarului. Surse din anturajul celor doi susțin că problemele existau de ceva vreme, însă Pepe mereu a încercat să le rezolve, din dragoste pentru soția sa. Cea care a dorit această separare a fost Raluca.

„Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei. Pepe era mereu plecat, era altceva înainte, nu stăteau tot timpul împreună. El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui”, ne-au declarat apropiați ai cuplului, pentru playtech.ro.

Pepe si Raluca Pastrama sunt casatoriti din anuș 2012. Cei doi au doua fetite, Maria si Rosa
Pepe si Raluca Pastrama sunt casatoriti din anuș 2012. Cei doi au doua fetite, Maria si Rosa

Pepe a făcut anunțul oficial că el și Raluca Pastramă divorțează, pe canalul său de Youtube

Cântărețul este cel care a transmis vestea, printr-un clip pe care l-a încărcat pe YouTube și a explicat de ce s-a ajuns aici, precum și ce se va întâmpla cu fiicele lui.

Pepe a dat dovadă, încă o dată, de bun simț și educație aleasă. Discret din fire, artistul a vorbit frumos despre mama copiilor săi, cu care a păstrat o relație cordială bună și îi asigură pe cei care-l urmăresc că divorțul va fi cât se poate de civilizat și fără urmă de scandal.

„Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe. Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mai spus Pepe, în clipul pe care l-a publicat pe contul său oficial de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe