Raluca Pastramă, „săracă” în declarații, după ce Pepe a anunțat divorțul de aceasta: „Nu vreau să comentez”

Andreea Bisinicu 06.11.2020, 13:42
Raluca Pastramă, „săracă” în declarații, după ce Pepe a anunțat divorțul de aceasta: „Nu vreau să comentez”

Raluca Pastramă, „săracă” în declarații, după ce Pepe a anunțat divorțul de aceasta. Bruneta nu a dorit să comenteze foarte mult aspectul divorțului și nici motivele pentru care cei doi au ajuns la acest deznodământ.

Primele declarații ale Ralucăi Pastramă, după anunțul divorțului de Pepe

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi vor ajunge, în curând, la notar pentru a-și separa destinele unite acum opt ani. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Pepe, acum câteva zile, prin intermediul unei filmări urcate pe contul său oficial de Youtube.

Spre deosebire de artist, care a dat detalii despre separarea anului în showbiz, Raluca Pastramă a fost discretă în declarații, spunând doar că nu vrea să comenteze subiectul delicat.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Pepe și Raluca nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni, așa cum a spus artistul în clipul său de pe Youtube. Cântărețul a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Artistul nu a vrut să se ajungă la divorț, dar Raluca Pastramă nu a putut fi convinsă. Anunțul acestei separări a căzut precum o bombă la sfârșit de an.

Pepe si Raluca Pastrama pareau foarte fericiti impreuna. Vestea divortului i-a socat pe toti din Romania
Pepe si Raluca Pastrama pareau foarte fericiti impreuna. Vestea divortului i-a socat pe toti din Romania

De ce nu vrea Raluca Pastramă să renunțe la divorț

Au ieșit la iveală noi detalii privind discuțiile pe care cei doi soți le-au avut, înainte de a lua decizia finală de a ajunge în fața notarului. Surse din anturajul celor doi susțin că problemele existau de ceva vreme, însă Pepe mereu a încercat să le rezolve, din dragoste pentru soția sa. Cea care a dorit această separare a fost Raluca.

„Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei. Pepe era mereu plecat, era altceva înainte, nu stăteau tot timpul împreună. El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. Cât despre infidelitate, vă garantez că din partea lui nu s-a pus problema, el o divinizează pe soția lui”, ne-au declarat apropiați ai cuplului, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe