Ce a făcut Pepe pentru fetele sale imediat după ce a anunțat că divorțează. Una dintre ele l-a sunat imediat

Iancu Andreea 09.11.2020, 20:16
Ce a făcut Pepe pentru fetele sale imediat după ce a anunțat că divorțează. Una dintre ele l-a sunat imediat

Pepe și Raluca Pastramă au decis să își spună adio după un mariaj de opt ani de zile. Pentru că viața artistului va arăta total diferit după divorț, acesta a luat o decizie inedită în ceea ce le privește pe micuțele sale. Astfel, Pepe a hotărât să păstreze legătura cu cele mici, în ciuda faptului că ele vor locui cu mama lor, Raluca Pastramă.

Gestul lui Pepe pentru fetele sale, după despărțirea de mama lor

Decizia de a se separa de Raluca Pastramă, mama fiicelor sale, nu îl va ține pe latino-loverul Pepe departe de micuțele sale. Artistul s-a gândit la toate aspectele și și-a propus să găsească o cale să păstreze legătura cu cele mici, deși ele vor locui împreună cu Raluca. Într-o intervenție pe YouTube, artistul a făcut o mărturisire neașteptată. Acesta le-a cumpărat fetițelor telefoane mobile. Astfel, artistul și fiicele sale vor putea comunica mai des, chiar dacă fizic nu vor putea fi mereu împreună.

”Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a spus Pepe.

Totodată, cântărețul a fost sunat chiar în direct, în timpul unui interviu cu Andrei Duban, de către micuțe. Rosa a fost cea care și-a dorit să își vadă tatăl. Acesta i-a și răspuns fetiței și a revenit doar după ce le-a transmis pupici și le-a trimis la culcare pe cele două.

Pepe și Raluca au decis să divorțeze
Pepe și Raluca au decis să divorțeze

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după o căsnicie de opt ani

Vestea că Pepe și Raluca divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere. Se pare că Raluca este cea care a luat decizia despărțirii, deși artistul este cel care a anunțat că nu vor mai forma un cuplu. Din păcate, nu se cunosc exact motivele pentru care cei doi soți au ales separarea, însă nu pare că vor putea exista șanse de împăcare.

”În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat și vrem să ne creștem frumos copiii. Cel mai greu a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. Vom merge la notar, nu va exista un proces, litigii. Ne vedem zilnic, copiii dorm și cu mine, dorm și cu Raluca. Ea îi aduce la mine acasă, eu mă duc și îi iau”, a spus Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...