Pepe, dat afară de Antena 1? Artistul, despre motivul pentru care nu mai prezintă „Splash! Vedete la apă”

Badea Violeta, Alexandra Chiric 30.07.2021, 13:27
Pepe, dat afară de Antena 1? Artistul, despre motivul pentru care nu mai prezintă „Splash! Vedete la apă”

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” revine după 6 ani pe micile ecrane. Recent, producătorii au anunțat mai multe nume cunoscute care vor face parte din celebrul proiect, iar fanii show-ului au remarcat imediat absența lui Pepe. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu mai prezintă „Splash! Vedete la apă”!

Pepe, dat afară de Antena 1?

„Spash! Vedete la apă” este marea surpriză pe care o pregătește Antena 1 pentru telespectatorii săi. Show-ul revine pe micile ecrane după o pauză de 6 ani. Antena 1 a lansat emisiunea în vara anului 2013, iar formatul show-ului este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite.

Fanii sunt nerăbdători să revadă emisiunea verii și sunt curioși să afle ce nume sonore vor face parte din acest proiect. Aceștia știu deja că mai multe vedete vor trebui să-și ia inima în dinți și să se antreneze pentru a reuși cele mai înalte sărituri. Artiștii vor duce bătălia într-un bazin olimpic unde să performeze și trambuline la 3, 5, 7 sau 10 metri.

Toate probele vor fi jurizate în funcție de starea de spirit, vestimentație, glume și desigur modul în care au sărit în apă. Se cunosc o parte dintre juraţi: Iulia Albu, care a început colaborarea cu trustul Intact din această vară, Nea Marin (Marin Barbu) şi Jean de la Craiova au fost deja anunţaţi în emisiunea „Splash! Vedete la Apă”.

Show-ul mai vine cu o mare surpriză pentru telespectatori. Pepe nu mai este prezentator. Toți fanii se întrebă ce se întâmplă cu îndrăgitul artist. Pepe a dezvăluit care este motivul absenței sale.

Pepe, dat afara de Antena 1
Pepe, dat afara de Antena 1

Artistul, despre motivul pentru care nu mai prezintă „Splash! Vedete la apă”

Pepe a spus în cadrul emisiunii  „Neatza cu Răzvan și Dani” de ce nu mai face parte din proiectul „Splash! Vedete la apă”. Producătorii show-ului de la Antena 1 au anunțat deja noii prezentatori: Ramona Olaru, Anna Lesko și Răzvan Fodor.

„Nu, mă duc în vacanță și sar de acolo și vă trimit imaginile. Eu am prezentat până acum. De fapt, tot ce a fost până acum am prezentat și decât să zică alții că sar bine pentru că am repetat anii trecuți, mai bine am zis mă duc în vacanță”, a declarat Pepe.

Reamintim că artistul a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...