Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei la ziua artistului. Ce s-a întâmplat de față cu toată familia

Iancu Andreea, Narcisa Tomulescu 20.07.2021, 19:32
Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei la ziua artistului. Ce s-a întâmplat de față cu toată familia

Zi mare astăzi pentru Pepe, care aniversează 42 de ani, pe 20 iulie. Cu această ocazie, artistul și-a strâns prietenii și familia alături pentru a se bucura de o petrecere pe cinste. Totuși, chiar dacă latino lover-ul le-a invitat și pe fiicele sale, Maria și Rosa Alexandra la aniversare, Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei. Gestul făcut de cei doi, de față cu toată familia, i-a uimit pe petrecăreți.

Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, de față cu familia

Prilej de bucurie pentru Pepe, astăzi, 20 iulie, când artistul sărbătorește împlinirea a 42 de ani. Pentru că în urmă cu un an de zile cântărețul nu s-a putut bucura de o petrecere de ziua sa de naștere, din cauza restricțiilor din pandemie, anul acesta Pepe s-a gândit să recupereze. Astfel, acesta a strâns laolaltă oamenii dragi, familia și prietenii, inclusiv pe noua sa iubită, Yasmine, și a organizat o petrecere de zile mari. Dincolo de gestul amuzant al artistului de a inversa cifrele de pe tort, Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei, fiind surprinși făcând un gest inedit, de față cu toată familia.

Tortul imens de la ziua lui Pepe a fost decorat cu două lumânări, sub forma cifrelor 2 și 4, pe care artistul a decis să le pună invers decât vârsta pe care a împlinit-o, semn că se consideră încă mult mai tânăr decât arată buletinul. Pe de altă parte, noua sa relație pare să îi aducă multă bucurie fostului soț al Ralucăi Pastramă, Pepe și Yasmine sărutându-se de față cu toată familia, în momentul în care iubita solistului i-a adus tortul uriaș sărbătoritului.

Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei la ziua artistului
Sărut pasional între Pepe și iubita lui, Yasmine foto – Instagram

Care este relația dintre fiicele lui Pepe și noua iubită a artistului

Alături de solist s-au aflat și cele două fiice, Rosa și Maria, care par să se bucure de o relație frumoasă cu noua iubită a tatălui lor. Acestea au petrecut de curând chiar și o vacanță de vis alături de Pepe și Yasmine. Toți patru au ales o destinație la care, cel mai probabil, micuțele visau, aceștia alegând să viziteze unul dintre parcurile tematice Disneyland. Pe parcursul concediului, cuplul de îndrăgostiți și fiicele artistului au postat mai multe imagini din intimitate, care dezvăluie faptul că Rosa și Maria se distrează de minune împreună cu noua iubită a tatălui lor, cu care au o relație neașteptat de frumoasă.

Pepe și noua iubită au oferit imaginea zilei la ziua artistului
Pepe alături de fiicele sale, la ziua artistului
foto – Instagram
Urmăriți Impact.ro și pe