Pepe, tată pentru a treia oară? Artistul a dat cărţile pe faţă: “Poate urmează încă un copil”

Iancu Andreea 18.07.2021, 08:06
Pepe, tată pentru a treia oară? Artistul a dat cărţile pe faţă: “Poate urmează încă un copil”

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, fosta sa soție, Pepe a devenit un burlac râvnit de multe femei. Totuși, doar una singură a reușit să îl cucerească pe latino lover, iar aceasta este Yasmine, o tânără make-up artist, cu care cântărețul se cunoștea de mai mulți ani. Pentru că cei doi formează deja un cuplu sudat, cântărețul făcându-le deja cunoștință fiicelor sale cu noua sa iubită, mulți s-au întrebat cât de serioase sunt lucrurile între cei doi îndrăgostiți, mai cu seamă că Pepe a declarat în urmă cu puțin timp că își dorește să devină tată pentru a treia oară. Artistul a dezvăluit și motivul pentru care nu refuză ideea de a avea un nou copil.

Pepe ar putea deveni tată pentru a treia oară. Ce spune artistul despre această posibilitate

Înainte ca relația dintre Pepe și Yasmine să fie una cunoscută, artistul a făcut o dezvăluire care stârnește curiozitatea fanilor. Chiar dacă până acum a trecut prin două mariaje eșuate, după ce a divorțat de Oana Zăvoranu și de Raluca Pastramă, cu cea din urmă având și două fiice minunate, Pepe pare să nu renunțe la ideea de familie fericită. Artistul, care în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yasmine, o tânără superbă, care activează ca make-up artist, susține că are în plan să devină din nou tată. Rămâne însă de văzut dacă Yasmine este cea care îl va face pe Pepe tată pentru a treia oară.

Iar motivul pentru care cântărețul a ales să nu refuze ideea de a avea un nou copil este unul simplu: artistul își dorește să fie corect cu noua sa iubită, căreia îi oferă șansa să devină mamă, chiar dacă el are deja două fiice. Pe de altă parte, Pepe recunoștea și care sunt calitățile pe care cea care ar putea să devină mama copiilor săi trebuie să le aibă. Latino lover-ul își dorește alături de el o femeie cuminte și iubitoare. Deocamdată, Yasmine pare să întrunească cerințele cântărețului, care chiar le-a făcut cunoștință fiicelor sale cu iubita lui. Toți patru au petrecut recent o vacanță de vis la Paris, unde s-au distrat de minune vizitând parcul tematic Disneyland.

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă, declara Pepe la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Pepe ar putea deveni tată pentru a treia oară
Pepe și Yasmine, actuala sa iubită

“De la femeile cu care am fost de-a lungul timpului am avut foarte multe de învățat”

Viața amoroasă a lui Pepe a trecut prin suișuri și coborâșuri, artistul ajungând adesea de la extaz la agonie și invers. După un mariajul tumultos cu Oana Zăvoranu, alături de care a trecut printr-un divorț marcat de scandal, Pepe a sperat să își găsească fericirea în brațele Ralucăi Pastramă. Și așa a și fost, timp de opt ani de zile, în care cei doi au devenit părinții celor două fetițe, Rosa și Maria. Din păcate, în toamna anului trecut, Pepe mărturisea că el și Raluca divorțează, iar în luna februarie cei doi au semnat și actele în fața notarului.

Chiar dacă relațiile amoroase de pe parcursul timpului l-au lăsat pe artist cu un gust amar, acesta speră într-o iubire ca în filme și recunoaște că fiecare legătură cu femeile din trecutul său a reprezentat câte o experiență. Pepe a mărturisit că a avut de învățat de la fiecare dintre cele cu care s-a iubit, recunoscând totodată că nu este bărbatul perfect.

Și ca să insufli copiilor ce înseamnă, de fapt, dragoste adevărată și respectul pentru partener, nu trebuie să vadă exemplul ăla în casă, ca să știe pe viitor cum este o relație? Trebuie să promovăm iubirea în toate formele lăsate de Dumnezeu! Toate relațiile m-au făcut mai bun! De la femeile cu care am fost de-a lungul timpului am avut foarte multe de învățat. Am văzut multe și pe partea bărbaților, mai mari decât mine și am văzut și greșelile lor. Nu sunt perfect, a mai spus artistul.