Pepe a pus ochii pe o domnişoară superbă. Cine este tânăra care i-a furat inima artistului

Ana Anitoiu 18.05.2021, 08:16

Pepe a pus ochii pe o domnișoară superbă, la ceva timp după despărțirea de Raluca Pastramă, cu care are două fetițe. Cântărețul a fost surprins distrându-se în compania ei. Iată cine este tânăra care i-ar fi furat inima artistului.

Pepe a pus ochii pe o tânără superbă

Pepe este pregătit să meargă mai departe, după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a fost surprins într-un club de fițe din parcul Herăstrău din București alături de o tânără splendidă, pe care o cunoaște de multă vreme. Ieșirea a avut loc cu ocazia zilei ei de naștere.

În urmă cu patru ani, Pepe a publicat o fotografie în care apare alături de ea, iar în descrierea imaginii a numit-o ”înger păzitor”. ”Ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc!!!”, a fost mesajul cântărețului.

Pepe a pus ochii pe o domnisoara superba. Cine este tanara care i-a furat inima artistului
Pepe, alaturi de Yasmine, in urma cu patru ani

Cine este domnișoara care i-ar fi furat inima lui Pepe

Tânăra care i-ar fi furat inima lui Pepe este o șatenă pe nume Yasmine, un apreciat make-up artist din București. Anterior, ea a lucrat și ca model, participând la prezentări de modă. Splendida domnișoară are un trup de invidiat.

La ziua ei de naștere, la care Pepe a fost prezent alături de antrenorul lui și soția acestuia, precum și de alți prieteni comuni ai lor, potrivit spynews.ro, Yasmine a fost superbă. Frumoasa șatenă a purtat un top alb, lăsându-și abdomenul plat la vedere și o pereche de blugi ce i-au pus în valoare silueta. A accesorizat ținuta cu o pălărie și o pereche de ochelari de soare.

Pepe, cucerit și de o brunetă focoasă

Totuși, Yasmine nu este singura femeie care i-ar fi atras atenția lui Pepe în ultima perioadă. Înainte de Paște, cântărețul pusese ochii pe o brunetă focoasă. Tânăra a publicat o imagine pe internet la care artistul nu a putut să reziste fără să flirteze printr-un comentariu, chiar dacă mesajul lui a apărut în văzul multor alte persoane.

”Dacă nu eram în post …..mă uitam atent”, a fost comentariul pe care l-a publicat Pepe. La rândul ei, femeia n-a stat mult pe gânduri și i-a răspuns cântărețului. ”Și dacă iei lupa nu vezi nimic. Așa că nu te obosi”, a scris ea în dreptul imaginii în care apare dezbrăcată, pe podeaua unui dormitor. Vezi AICI imaginea cu bruneta care l-a cucerit pe Pepe!

Cine este bruneta cu care a flirtat Pepe

Bruneta se numește Bianca Iordache și a fost animatoare într-un club de fițe din Capitală. Pepe a recunoscut ulterior că a fost atras de ea, explicând că a intrat într-o altă etapă din viața lui, după ce a divorțat de Raluca Pastramă.

”Am intrat în altă etapă. Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, a spus Pepe la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...