Raluca Pastramă, mărturisiri dureroase despre divorţul de Pepe. “Eram ca o umbră, nu mâncam”

Iancu Andreea 05.05.2021, 09:02
Raluca Pastramă, mărturisiri dureroase despre divorţul de Pepe. “Eram ca o umbră, nu mâncam”

Noi dezvăluiri după divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe. Cei doi foști soți nu mai formează un cuplu de câteva luni bune, însă amintirile încă o macină pe fosta parteneră a artistului. Recent, Raluca Pastramă a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul de Pepe, recunoscând că a suferit enorm în urma separării. După un mariaj de nouă ani și două fetițe minunate, cuplul a decis să meargă pe drumuri separate, însă noua situație nu a fost una ușor de gestionat de către frumoasa brunetă.

Raluca Pastramă a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul de Pepe. Ce s-a întâmplat cu fosta parteneră a artistului

Nicio despărțire nu este ușoară, mai cu seamă când vorbim despre o căsnicie de nouă ani de zile, în urma căreia au apărut două fetițe minunate. De asemenea, iubirea pe care cei doi foști soți, Raluca Pastramă și Pepe și-o purtau până nu demult nu poate fi trecută cu vederea. Din păcate, chiar dacă vestea că cei doi divorțează a uimit pe toată lumea, lucrurile nu au mai putut fi rezolvate. Deși se străduiește să se concentreze pe creșterea micuțelor sale, Raluca Pastramă a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul de Pepe și a recunoscut că îi este dificil. În plus, zile întregi de suferință au făcut-o să arate complet schimbată fizic și psihic.

Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc, a povestit Raluca pentru Antena Stars.

Raluca Pastramă a făcut mărturisiri dureroase despre divorțul de Pepe
Fosta soție a lui Pepe recunoaște că a trecut printr-o perioadă dificilă din pricina divorțului

Cum a reușit fosta soție a lui Pepe să treacă peste momentele dificile

Singurul sprijin pe care l-a găsit Raluca în acele zile a fost rugăciunea. Frumoasa brunetă a recunoscut că se roagă la Dumnezeu și chiar a încercat să rezolve întreaga situație cu ajutorul Divinității. Chiar dacă vorbește încă cu durere în suflet, Raluca s-a resemnat și consideră că atât au avut ea și Pepe de scris în cartea poveștii lor de dragoste. Capitolul este unul încheiat și cu siguranță și artistul regretă situația în care s-au aflat.

De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie, a mai spus fosta parteneră a lui Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI