Pentru ce a făcut pușcărie Brigitte Pastramă. Ce a trebuit să facă pentru a ieși din închisoare

Iancu Andreea 23.06.2020, 15:29

Brigitte Sfăt este o femeie ce se poate numi învingătoare. Deși mulți o cunosc datorită relației cu fostul tenismen, Ilie Năstare, Brigitte are în spate o istorie tumultoasă, departe de lux. Soția lui Florin Pastramă a povestit de ce a ajuns să intre în pușcărie și ce a trebuit să facă pentru a ieși de după gratii.

Brigitte Sfăt, în pușcărie

Astăzi o vedem zâmbind, purtând haine scumpe și ducând o viață la standarde înalte. Totuși, Brigitte nu a trăit mereu în puf. Vedeta a ajuns chiar în pușcărie, unde a ispășit doi ani dintr-o sentință de trei ani și jumătate. Fostul manechin a povestit care este motivul pentru care a intrat în spatele gratiilor.

Mai ales în ultima parte a vieții mele, am fost asociată cu luxul. Aș fi fățarnică să spun că nu am dus o viață în lux, îmi place confortul. De fapt, toată goana mea pe Pământ a fost să-mi ofer plăcere sufletească. Dar am trecut prin foarte multe momente în care viața mi-a fost departe de lux.

Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro.

Brigitte menționează că au existat persoane care ar fi încercat să îi recupereze banii, însă ea a ajuns în final să fie acuzată de tâlhărie. Condamnarea a fost pentru trei ani și jumătate, dar a ispășit doar doi.

M-am trezit în ghearele hienelor și consider că am fost o victimă a justiției , a mărturisit Brigitte.

Brigitte a avut numeroase încercări în viață
Brigitte a avut numeroase încercări în viață

Cum a reușit să iasă mai devreme din închisoare

Totuși, Brigitte a trecut și de acest impas. Viața i-a demonstrat că poate fi puternică și că poate ieși din pușcărie mai devreme cu puțin efort.

Am trecut de la agonie la extaz și nu numai că nu mă sperie cu lucru ăsta, sunt familiarizată cu lipsa de confort, cu condițiile drastice. Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă, conform romaniatv.net.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...