Brigitte ar fi fost bătută de Florin Pastramă. Decizia luată de fosta concurentă de la Ferma

Iancu Andreea / 22.06.2020, 14:17

Brigitte Pastramă pare să nu aibă tocmai o căsnicie fericită. Vedeta trece prin clipe cumplite, după ce a fost bătută de soțul său. Cel care i-a jurat iubire veșnică în fața altarului a avut o reacție necontrolată față de Brigitte. Cu toate acestea, femeia este hotărâtă să ia atitudine și a luat o decizie importantă.

Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al brunetei

Cei doi s-au cunoscut în cadrul reality show-ului de la Pro TV, Ferma vedetelor. Relația lor a început încă de pe platourile de filmare, unde cei doi au fost surprinși în ipostaze compromițătoare. Cu toate acestea, Brigitte și Florin Pastramă păreau să fie extrem de îndrăgostiți și astfel au decis să oficializeze iubirea dintre ei.

Acum mai puțin de un an de zile, Brigitte Sfăt devenea soția lui Florin Pastramă, cel de-al patrulea său soț. Imediat după nuntă, cuplul a decis că își dorește un copil. Așadar, Brigitte a trecut printr-un tratament de inseminare artificială, care însă nu a dat roade.

Deși cei doi păreau să aibă o relație perfectă, noile întâmplări ne duc cu gândul la probleme în interiorul cuplului. Chiar în urmă cu o lună au existat zvonuri cu privire la divorțul celor doi. Cu toate acestea, Brigitte le-a infirmat.

A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta. La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez. M-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară. Și dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții. Dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el. Chiar a vândut o proprietate și a fost ok pentru a-mi achitat niște datorii pe care le aveam eu, a declarat Brigitte pentru wowbiz.ro.

Birgitte și Florin Pastramă și-au unit destinele acum aproape un an Foto - playtech.ro
Birgitte și Florin Pastramă și-au unit destinele acum aproape un an
Foto – playtech.ro

Brigitte, bătută de soțul său?

În ciuda declarațiilor, Brigitte ar fi fost bătută de soțul său cu puțin timp în urmă, potrivit cancan.ro. După acest incident, femeia ar fi mers la o secție de poliție pentru a obține ordin de protecție împotriva partenerului. De asemenea, violențele recente ar determinat-o pe Brigitte să se gândească la încheierea mariajului.

Deși de o lună de zile au apărut zvonurile de divorț, vedeta nu a declarat că ar exista probleme. Totuși, Brigitte pare să aibă lipici la bărbații violenți. Un fost partener, Ovidiu Torj, i-a provocat acesteia o ruptură nazală, pe care a trebuit să o opereze.

Cu toate acestea, Brigitte susține că nu s-a întâmplat asta și că, de fapt, ordinul de restricție ar fi fost cerut pentru un amic al fiului ei! ”Mi s-a furat o mașină,plus alte bunuri din casă”, a declarat Brigitte conform Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI