Pedeapsa primită de trei fete din Ucraina care au făcut plajă nud pe o şosea din Muntenegru. Poliţiştii au crezut că nu văd bine

Stan Filon 12.07.2021, 18:13
Pedeapsa primită de trei fete din Ucraina care au făcut plajă nud pe o şosea din Muntenegru. Poliţiştii au crezut că nu văd bine

Trei tinere din Ucraina au lăsat cu gura căscată șoferii de pe un drum național din Muntenegru. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă atunci când le-au văzut pe fete complet dezbrăcate, întinse pe asfaltul încins al șoselei. Oamenii legii au fost nemiloși cu fetele care au fcut plajă nud în văzut tuturor!

Trei fete din Ucraina au făcut plajă nud pe o șosea intens circulată din Muntenegru

Trei tinere din Ucraina au ajuns la toate posturile de televiziune din Muntenegru, după ce au ales să facă plajă goale pe un drum național intens circulat. Șoferii le-au claxonat, iar vestea a ajuns urgent la urechile oamenilor legii, care au descins imediat la fața locului.

Fetele au fost cucerite de caniculă și au decis să se răcorească, însă asfaltul era foarte încins, așa că s-au stropit cu apă și s-au întins pe jos complet dezbrăcate. S-au și bronzat puțin, însă polițiștii le-a stricat destul de repede petrecerea fără haine încinsă pe stradă. Fetele au avut complici. La fața locului era și o mașină dotată cu apă, iar la capătul furtunului se afla o altă tânără, în costum de baie, care a avut grijă să le răcorească pe fetele încinse. Au fost și doi bărbați care au filmat totul.

Trei fete din Ucraina au facut plaja nud pe o sosea intens circulata din Muntenegru
Trei fete din Ucraina au facut plaja nud pe o sosea intens circulata din Muntenegru

Oamenii legii au fost nemiloși cu fetele dezbrăcate

Acestea au apucat însă să facă mai multe ședințe foto chiar filmulețe cu distracția lor de pe șoseaua din Muntenegru, până la sosirea autorităților. Oamenii legii nici n-au avut de unde să le prindă pe fetele care și-au lăsat la vedere formele voluptoase.

Cum, necum, acestea au ajuns la secția de poliție pentru a da explicații. S-au ales cu o amendă de 450 de euro fiecare pentru încălcarea legii privind ordinea publică, ce interzice expunerea nud în public. Una dinre fete, având vârsta cuprinsă între 19 și 21 de ani, a fost reținută de polițiști în jurul orei 15, după ce și-a scos hainele și a început să pozeze. Potrivit oamenilor legii, ședința foto ar fi durat aproximativ zece minute.

Judecătorul Ivan Vukasovici a găsit-o vinovată pe Trinity pentru că ”s-a comportat impertinent într-un loc public, adică pe drumul regional Kotor-Trinity, pe 8 iulie, în jurul orei 15.00“. Vezi aici imaginile Video!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...