Mihai Albu, mărturisiri despre pozele în care Iulia Albu apare nud. Abia acum a recunoscut (exclusiv)

Stan Filon, Cătălin Mureșanu 26.03.2021, 17:17

Mai știți reclama foarte provocatoare făcută pentru colecția de pantofi a lui Mihai Albu? Mult timp s-a discutat despre identitatea modelului foarte sexy care apare în reclama respectivă, purtând doar o pereche de pantofi. S-a spus că ar fi fost soția lui, Iulia Albu, dar ea nu a recunoscut niciodată. Ei bine, totul a ieșit acum la iveală, după atâția ani!

Mihai Albu a făcut mărturisiri complete despre pozele în care Iulia Albu apare nud

Celebrul designer Mihai Albu ne-a acordat un interviu în care a făcut lumină după atâția ani în ceea ce privește identitatea superbului model care a acceptat să pozeze nud pentru colecția lui de pantofi. După cum s-a bănuit, tânăra superbă care s-a dezbrăcat pentru modă a fost chiar Iulia Albu. Dar cine a fost cu ideea? ”Nu a vrut niciodată să recunoască, dar, da, Iulia Albu este cea din ședința foto. A vrut să păstreze tăcerea, pentru că îi place misterul. Iulia a dorit să facă acea ședință foto, la care nu am participat, ea s-a ocupat de tot. Ideea i-a aparținut, nu am obligat-o, să nu cumva să creadă cineva asta.

Dar, așa e în toate familiile de artiști, se ajută unii pe alții. Și pentru designerul Cristian Samfira pozează soția lui, Ștefana Samfira, fiica lui Florin Zamfirescu, și mai sunt atâtea alte exemple similare. Nu trebuie să privim totul ca pe vreo corvoadă sau sacrificiu. Dar, da, cam în toate ședințele foto, pentru promovarea afacerii mele cu încălțăminte, fetele au pozat sexy, fără haine”, a recunoscut Mihai Albu.

Mihai Albu a facut marturisiri complete despre pozele in care Iulia Albu apare nud
Mihai Albu a facut marturisiri complete despre pozele in care Iulia Albu apare nud

Găina a făcut căsnicia praf

Cei doi au avut o căsnicie frumoasă, atât cât a ținut. Mergeau împreună la evenimente, iar Iulia Albu stătea mereu în culise și avea grijă ca totul să iasă fără cusur. Și a ieșit de fiecare dată. Prezentările de modă erau un succes de fiecare dată. Lucrurile au început să scârțâie între cei doi soți atunci când în scenă și-a făcut apariția celebra găină,cărată de Iulia Albu peste tot. Frumoasa critic de artă a devenit din ce în ce mai excentrică și lucrurile au degenerat, după cum a recunoscut chiar Mihai Albu.

”Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat. Cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu”, spunea atunci Mihai Albu. S-a ajuns însă la acuzații de tot felul, iar cei doi foști soți și-au aruncat vorbe grele de atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI