Patronul lui CFR Cluj, avertisment dur pentru Dan Petrescu. „Vreau ședință cu antrenorii și jucătorii”. Suma uriașă pe care a cheltuit-o la echipa campioană

Sorin Barbu 22.02.2022, 14:38
Patronul lui CFR Cluj, avertisment dur pentru Dan Petrescu. „Vreau ședință cu antrenorii și jucătorii”. Suma uriașă pe care a cheltuit-o la echipa campioană

CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1 și are opt puncte mai mult decât FCSB, principala urmăritoare, dar la formația ardeleană nu este deloc liniște. Victoria cu emoții din duelul cu Rapid a tensionat atmosfera. Patronul grupării nu este deloc mulțumit și vrea urgent explicații de la antrenori și de la jucători. Nelu Varga a dezvăluit suma uriașă pe care a investit-o la CFR Cluj.

Nelu Varga, ședință de urgență cu jucătorii și antrenorii de la CFR Cluj

A fost tensiune mare după duelul CFR Cluj – Rapid, câștigat greu de gazde printr-un gol norocos marcat de Ciprian Deac. Dan Petrescu a spus că echipa nu are nicio șansă la titlul dacă joacă așa. Și patronul Neluțu Varga a intrat în scenă și a convocat de urgență o ședință cu antrenorii și jucătorii. Este nemulțumit din cauza jocului slab prestat de echipă.

„Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă. Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema.

Bine că au câștigat totuși meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim”, a declarat finanțatorul formației campioane pentru gsp.ro.

l”

CFR Cluj, buget enorm în fiecare an

Patronul echipei a făcut și socotelile și a dezvăluit câți bani a investit la CFR Cluj în cinci ani. A povestit și de ce a renunțat la foștii conducători. Au lăsat clubului o datorie de zece milioane de euro, din care a achitat deja opt milioane.

„Până acum am băgat 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. Avem un buget, cu salarii, taxe și tot ce înseamnă întreținerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună.

Poate că unii jucători au fost supraevaluați. La noi sunt și salarii de 35.000-40.000 de euro. Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am și pretenții”, a mai spus Nelu Varga.

Patronul a explicat că acum cinci ani când a venit la CFR Cluj și-a propus următorul obiectiv: în zece ani, clubul să se autofinanțeze.

Urmăriți Impact.ro și pe