Oraşul din România în care poţi cumpăra un apartament cu 7.000 de euro gata mobilat. Preţuri mai mici nu găseşti

Badea Violeta 20.05.2022, 13:54
Oraşul din România în care poţi cumpăra un apartament cu 7.000 de euro gata mobilat. Preţuri mai mici nu găseşti

Achiziționarea unui apartament a fost întotdeauna una dintre cele mai sigure și mai bune modalități de a investi banii. Cumpărarea unei proprietăți imobiliare oferă un alt nivel de siguranță și diversificare. Mai ales în 2022, când prețurile de pe piață au crescut enorm față de anii trecuți și se pare că vor crește în continuare. Cu toate astea, nimeni nu se înghesuie să cumpere un apartament de doar 7.000 de euro gata mobilat. Iată în ce oraș din România se află imobilul!

Apartament la doar 7.000 de euro într-un oraș din România

Oamenii de afaceri știu că proprietățile imobiliare sunt un activ tangibil de care se pot bucura pe termen lung, astfel că investesc în acest domeniu.

Însă, oamenii de rând care doresc să se mute sau să-și achiziționeze o proprietate și nu au un buget generos, ținând cont de vremurile dificile în care trăim, au posibilitatea să-și cumpere un apartament cu 7.000 de euro gata mobilat. Nu, nu e vorba de absolut nicio glumă, ci de un fapt cât se poate de real.

Locuința se află în localitatea Vulcan din județul Hunedoara. Este situată la etajul 8, are suprafața de 35 metri pătrați și anul de construcție 1977.

Și unde mai pui că apartementul de doar 7.000 de euro se oferă deja mobilat. Anunțul este publicat de un utilizator pe platforma OLX, așa că cei interesați pot lua foarte ușor legătura cu proprietarul.

„Vânzare apartament cu două camere. 35.000 lei. Prețul e negociabil”, se arată în anunțul postat de un utilizator pe platforma OLX, potrivit Cancan.

„Ușa metalică, faianță, gresie, gaz tras cu două focuri fără centrală, terasa necesită reparații, fără datorii, se vinde mobilat”, a mai precizat acesta.

Preturile la apartamente au explodat
Preturile la apartamente au explodat

De ce a explodat prețul apartementelor din România

Dacă îți doreai enorm ca anul acesta tarifele locuințelor să scadă ca prin minune, ei bine, se pare că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Mai mult decât atât, experții în domeniul imobiliar susțin că prețurile vor continua să se majoreze. Iată de ce sunt șanse mari să se întâmple acest lucru, potrivit capital.ro:

  • Inflația crește, ceea ce influențează prețurile materialelor de construcții și nu numai;
  • Autorizațiile de construcție se obțin foarte greu, iar acest lucru îngreunează apariția unor proprietăți noi pe piață;
  • Există o criză a forței de muncă în domeniul construcțiilor, ceea ce crește costurile finale ale unui proiect și, așadar, și prețul de vânzare.
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...