Olăroiu își face bagajele după eșecul din finala Cupei Chinei? Declarații la cald făcute de antrenorul român

Ana Anitoiu 19.12.2020, 19:32
Olăroiu își face bagajele după eșecul din finala Cupei Chinei? Declarații la cald făcute de antrenorul român

Cosmin Olăroiu își face bagajele după eșecul din finala Cupei Chinei? Antrenorul român a făcut declarații, în urma eșecului echipei sale, Jiangsu Suning, în meciul cu Shandong Luneng, ce s-a încheiat cu scorul 0-2, și a dezvăluit ce planuri și-a făcut.

Ce a dezvăluit Cosmin Olăroiu, după eșecul din finala Cupei Chinei

Zvonurile referitoare la plecarea lui Cosmin Olăroiu de la Jiangsu Suning au luat amploare, în contextul în care s-a aflat că la această echipă există probleme financiare. Antrenorul român nu a primit până acum nimic, deși a semnat un contract în valoare de șase milioane de euro pe an. În plus, el ar fi primit oferte de la echipe europene de top. De altfel, încă din luna noiembrie, el s-a declarat nemulțumit de ceea ce se întâmplă la această echipă. Mai exact, de lipsa ”dorinței de victorie”.

Acum, Cosmin Olăroiu a făcut lumină pe această temă, printr-o declarație pe care a făcut-o în exclusivitate pentru playsport.ro. ”Voi avea o discuție serioasă cu conducerea, în care vom trage linie, vom vedea plusurile și minusurile. Însă, eu mai am un an de contract la echipă, asta este ceea ce contează. Nu am oferte, dar chiar dacă le-aș avea, nu aș discuta despre ele pentru că am principii pe care le respect indiferent de circumstanțe. Momentan voi pleca acasă, în Dubai, apoi acasă, în România. După aceea vom vedea ce va urma”, a spus el.

Care este secretul lui Olăroiu, în relația cu jucătorii pe care îi antrenează

Pe Cosmin Olăroiu jucătorii l-au urmat necondiționat, indiferent de echipa la care el a fost antrenor. El a dezvăluit, pentru playsport.ro, care este secretul lui în relația cu jucătorii pe care îi pregătește pentru meciuri, astfel încât aceștia să aibă încredere în el.

Olaroiu isi face bagajele dupa esecul din finala Cupei Chinei? Declaratii la cald facute de antrenorul roman
Cosmin Olaroiu

”Nu există nicio cheie a succesului. Jucătorii te ascultă și te respectă atunci când văd că au ce să învețe de la antrenor. Dacă simt că îi pui pe ei mai presus de propriile interese, atunci te urmează cu toată încrederea”, a spus Cosmin Olăroiu.

Cosim Olăroiu, probleme din cauza pandemiei de coronavirus. “Nu am stat închis în viața mea atâta timp”

Cosmin Olăroiu a recunoscut că pandemia de coronavirus i-a făcut mari probleme. El a ajuns nevoit să își antreneze echipa online, de la o distanță de mii de kilometri. După aceea, a intrat în mai lung cantonament din cariera lui. Antrenorul român a recunoscut că din această cauză jucătorilor le-a fost greu să mai facă performanță, deoarece a intervenit dorul de familii, precum și plictiseala de rutina zilnică.

”Noi suntem închiși de 120 de zile într-un complex cu șapte hoteluri, în care sunt cazate toate echipele. Nu avem voie să ieșim. Deloc. Psihic este destul de dificil de asimilat, jucătorii au și ei familii, copii. Plus că se mai plictisesc, este greu să vezi și să faci zi de zi același lucru, pe o suprafață delimitată. Cu toate acestea, ei au reușit să rămână motivați și să facă performanță. Una la care nu se aștepta nimeni”, a mai dezvăluit fostul antrenor al FCSB. Olăroiu a oferit un interviul-eveniment, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...