Obiceiul pe care Ilie Năstase l-a luat de la soția sa. Ce face fostul tenismen de Paște

Badea Violeta 20.04.2022, 17:28

Ioana și Ilie Năstase sunt împreună de mult timp. Chiar dacă au fost la un pas de separare, după ce frumoasa brunetă l-a acuzat pe fostul tenismen de agresiune, se pare că cei doi au decis să îngroape securea războiului. Acum, Ioana și Ilie Năstase se înțeleg mai bine ca niciodată și petrec ca o adevărată familie sărbătorile pascale. Iată obiceiul pe care fostul tenismen l-a luat de la partenera sa!

Ce vor face Ioana și Ilie Năstase de Paște

Pregătirile pentru sărbătorile pascale sunt în toi, iar vedetele noastre au decis unde își vor petrece Paștele. Multe dintre ele doresc să păstreze tradiția, așa că au ales să petreacă Învierea Domnului alături de familiile lor.

Acesta este și cazul cuplului Ioana și Ilie Năstase. Într-un interviu acordat Revistei Ego, frumoasa brunetă a declarat că va petrece Paștele alături de familie, dar și de partenerul ei de viață.

„Voi merge zilele acestea la mai toate slujbele de seară. Paștele îl petrec în familie, așa mi se pare frumos. Apoi, o să plec într-o vacanță, să mă relaxez puțin.

O să încerc să gust câte puțin din toate, cu măsură. După o vârstă, după 35 de ani, nu mai e ca la 20. Fac foamea. (râde) Știm toate că fără să facem foamea, nu merge. Eu nu sunt cu diete, dar mănânc foarte puțin, da, este adevărat.”, a declarat Ioana Simion, citată de EGO.ro.

Soția lui Ilie Năstase, Ioana, a fost batjocorită într-un restaurant
Ioana și Ilie Năstase

Ce tradiții respectă Ioana Simion de Paște

Ioana Simion precizează că ţine la tradiţiile sărbătorilor de Paşte. Vedeta a declarat că obișnuiește să își pună un ou roșu în apă, iar dimineața să se spele pe față. De asemenea, bruneta tămâiază prin casă, obicei pe care l-a preluat și fostul tenismen.

„Da, o pun pe mama să vopsească ouăle și, întotdeauna, înainte de a mă băga la somn, îmi pun un ou roșu în apă, iar dimineață mă spăl pe față. Este o tradiție pe care o păstrez din copilărie.

Eu mai tămâiez prin casă, aprind candela tot timpul. Îi place acest lucru, am observat că și el o mai aprinde atunci când se stinge câteodată.”, a spus Ioana Simion pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...