EXCLUSIV

Ilie Năstase, noi detalii despre întâlnirile cu soția Ioana. ”Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui”. De ce divorțul merge mai departe

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 24.05.2021, 18:50

Ioana Năstase a depus actele de divorț, la Judecătoria Hârșova, la supărare, urmare a unui mare scandal, care s-a lăsat cu vorbe grele, dar continuă să se vadă cu Nasty. Sâmbăta trecută, ei au fost împreună la parastasul soției lui Viorel Păunescu, la Cimitirul Bellu. Contactat de reporterii Impact.ro și întrebat dacă s-a îmbunătățit relația cu Ioana, soția lui, Ilie Năstase ne-a spus, cu o mare doză de resemnare: “Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui, în niciun fel. Eu mă întâlnesc cu Ioana, este adevărat, dar atunci când ne vedem nu vorbim niciodată despre faptul ca ea să renunțe la divorț. Vă dați seama că, pentru mine, la vârsta de 75 de ani, contează doar să trăiesc clipa și cam atât”.

Ioana Năstase: ”Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze”

Cât o privește pe Ioana Năstase, ea ne-a menționat, în nenumărate rânduri, că încă se mai gândește dacă va duce divorțul până la capăt: “Este un lucru mare să fii om în ziua de astăzi! Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi, însă momentan nu renunț la divorț pentru că nu sunt pregătită să îmi retrag cererea”.

”Asta din cauză că pentru mine a fost un șoc prin tot ce am trecut și nu mi-a fost nici și nici nu îmi este ușor. Nu se pot șterge unele lucruri cu buretele, cât ai pocni din degete. Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea”, a adăugat ea.

Ilie Nastase, noi detalii despre intalnirile cu sotia Ioana. De ce divortul merge mai departe
Ioana Nastase

“Femeile nu trebuie să accepte agresiunea fizică”

Bruneta regretă că a sunat la 112, după cearta cu Ilie Năstase, din luna ianuarie: “Femeile nu trebuie să accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie”.

”Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, ne-a mai spus Ioana Năstase.

Nasty a răsfățat-o pe Ioana cu daruri scumpe

Ioana și Ilie Năstase sunt împreună de doi ani, iar în toată această perioadă fostul mare jucător de tenis și-a răsfățat soția cu un munte de daruri scumpe. De ziua ei de naștere, anul trecut, Ilie i-a cumpărat un Bentley de 250.000 de euro, mașină pe care însă i-o va lăsa, și în caz că vor divorța.

Totodată, pe lângă acest bolid, vedeta a mai primit un apartament în Mamaia, dar și un teren în zonă, plus genți și bijuterii de lux. Ioana susține că are și ea partea sa de avere, din primul mariaj, dar și mai multe firme. De dragul ei, Ilie și-a făcut buletin de Constanța, deși, în prezent, locuiește tot în București.

Urmăriți Impact.ro și pe