Oana Roman, ţinută îndrăzneaţă de ziua ei. Cum s-a pozat vedeta în vacanţă

Iancu Andreea 13.04.2021, 14:51

Oana Roman împlinește astăzi 45 de primăveri și cu această ocazie a decis să își facă singură un cadou neașteptat. După o perioadă extrem de stresantă și tumultoasă în viața sa, vedeta a ales să ia o pauză de la probleme și să se relaxeze într-un colț însorit al lumii. Astfel, Oana Roman a împachetat bagajele și a plecat în vacanță, în Egipt, unde a surprins și câteva imagini inedite. Pentru ziua ei, vedeta a ales să îmbrace o ținută îndrăzneață, cu care i-a surprins pe urmăritorii săi.

Oana Roman, apariție inedită în vacanță. Cum s-a fotografiat vedeta de ziua ei

Începutul de an al Oanei Roman a fost unul marcat de momente dificile, după ce încă din luna ianuarie, vedeta și fostul său soț, Marius Elisei, au decis să divorțeze. Foștii parteneri au luat decizia încă din decembrie, anul trecut, însă divorțul s-a pronunțat de comun acord, în fața notarului, abia la începutul anului. În ciuda problemelor din cuplu, Oana s-a confruntat și cu situația delicată a mamei sale, Mioara Roman suferind de mai multe afecțiuni printre care și Parkinson. Aceasta a avut nevoie de mai multe intervenții și în prezent locuiește alături de Oana, în vila sa, însă petrece timpul și într-un centru special pentru problemele sale de sănătate. După toate aceste probleme, Oana Roman a decis să ia o pauză de respiro și să plece în vacanță în Egipt.

Și pentru că astăzi este ziua sa, vedeta nu s-a sfiit să împărtășească cu urmăritorii săi cum arată aniversarea sa. Înconjurată de o plajă însorită și valuri line, Oana Roman a dezvăluit și ținuta pe care a ales-o pentru o astfel de zi specială. Relaxată, vedeta a îmbrăcat o vestimentație colorată, într-un roz aprins, care o avantajează de minune. Cu turbanul și sandalele, Oana și-a accesorizat ținuta de plajă, acolo unde și-a început ziua. Starea de spirit a vedetei este una de invidiat, având în vedere momentele prin care a trecut.

Azi 45. Cu liniște în suflet, iubire și multă încredere. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gânduri bune. Îmi faceți ziua perfectă!, a fost mesajul postat de Oana Roman pe contul său de socializare în descrierea imaginii din vacanță.

Oana Roman a îmbrăcat o ținută îndrăzneață în vacanța sa în Egipt
Oana Roman a îmbrăcat o ținută îndrăzneață în vacanța sa în Egipt

Vedeta nu este singură în vacanța din Egipt. Cu cine își petrece Oana ziua de naștere

După ce în luna februarie a evadat din București într-o destinație însorită, alegând Egiptul pentru a petrece câteva zile alături de fiica sa Isa, Oana Roman a decis să revină în același loc fabulos pentru a-și petrece ziua de naștere. Experiența trăită în urmă cu două luni a fost una extrem de apreciată, motiv pentru care vedeta a decis să se întoarcă. De data aceasta, vacanța Oanei și a Isei este completată de buna prietenă Vica Blochina și de fiul acesteia.

Distracția e în toi, relaxarea este exact ceea ce avea nevoie Oana după perioada tumultoasă și soarele le bucură pe mamă și pe fiică, în vacanță. Totuși, vedeta nu a uitat de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, astfel că după un zbor obositor, Oana Roman a împărtășit cu fanii primele sentimente care o încearcă în acest concediu, de ziua ei.

După o zi foarte lungă, cu trezit la 4 dimineața, în sfârșit ne-am liniștit într-un loc de vis. Vreau să vă arăt un pic ce este aici. Este absolut superb. Este ceva de vis, absolut sublim. M-am aranjat un pic și o să mergem la masă. Vreau să vă arăt cât de frumos se vede, a spus Oana Roman pe Instagram.

În ciuda faptului că au divorțat, Oana l-a invitat pe Marius Elisei în vacanță alături de ea
În ciuda faptului că au divorțat, Oana l-a invitat pe Marius Elisei în vacanță alături de ea

Marius Elisei nu a dorit să le însoțească pe Oana și pe fiica sa în vacanță

Totuși, vacanța celor două ar fi arătat diferit dacă li s-ar fi alăturat și Marius Elisei, fostul soț al vedetei. Oana a recunoscut că micuța Isa și-a dorit foarte mult să fie și alături de tatăl ei, însă bărbatul a refuzat să le însoțească. Vedeta a fost dezamăgită de decizia fostului partener, despre care a mărturisit că are deja o nouă relație, dar recunoaște că nu îl poate forța să facă gesturi împotriva voinței sale.

Isa și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină și el cu noi, în baza unei relații civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanță, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinții ei și pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, a spus Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...