Marius Elisei, adevărul despre cauza divorțului de Oana Roman. “M-am simţit ca un om pe care nu-l voia nimeni”

Iancu Andreea 18.02.2021, 20:14
Marius Elisei, adevărul despre cauza divorțului de Oana Roman. “M-am simţit ca un om pe care nu-l voia nimeni”

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost pronunțat în urmă cu câteva zile. După ce cuplul a păstrat discreția în ceea ce privește motivele și multe alte aspecte ale despărțirii, acum fostul soț al fiicei lui Petre Roman a ales să vorbească deschis despre subiect. Marius Elisei a spus adevărul despre cauza divorțului de Oana Roman și a răspuns astfel întrebărilor multor curioși.

Ce spune Marius Elisei despre cauza divorțului de Oana Roman

Nicio despărțire nu este ușoară, mai cu seamă atunci când vorbim despre un cuplu care are împreună și un copil. Totuși, Oana Roman și Marius Elisei au demonstrat că se poate să iei decizii importante fără să stârnești un adevărat scandal în jurul tău. Deși nu s-au înțeles de la început în privința unora dintre aspectele despărțirii, în final, cei doi foști soți au făcut pace cu trecutul și au ales să se ocupe de cel mai important lucru din viața lor: micuța Isabela. De la certurile inițiale și până la divorțul amiabil, la notar, Marius Elisei a vorbit relaxat despre cauza divorțului de Oana Roman.

Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie, a povestit Marius Elisei în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Marius și Oana au decis să îngroape securea războiului de dragul micuței lor, Isabela
Marius și Oana au decis să îngroape securea războiului de dragul micuței lor, Isabela

Ce a produs ruptura din cuplu. “Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic”

Deși s-a speculat faptul că mutarea Mioarei Roman, mama Oanei, care se confruntă cu o formă agresivă de Parkinson, ar fi afectat relația de cuplu, adevărul este altul. Numeroasele conflicte, unele diferențe apărute peste ani au erodat mariajul dintre Oana și Marius. În final, nimic nu a mai putut fi refăcut, iar decizia de a divorța a fost una pe care ambii parteneri o consideră acum inspirată.

Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic, a povestit Marius, în emisiunea lui Măruță.

La fel de devotat față de copilul său, Marius a mărturisit că își dorește ca Isabela să urmeze calea sportului, pentru care fostul soț al Oanei Roman spune că va depune toate eforturile. Pe de altă parte, divorțul nu este deloc plăcut nici pentru familiile celor doi, care au fost afectat de vestea despărțirii.

Eu lupt ca pe Isabela să o duc cât mai sus posibil pe zona sportivă. Acum ea face tenis și înot, dar dacă există potențial eu o să fac tot posibilul să ajungă cât mai sus. Mama soacră nu s-a implicat în discuțiile noastre, nici părinții mei, nici prietenii, nimeni. Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales că am încercat de atâtea ori să ne împăcăm. Mă sună mama mereu să mă întrebe cum suntem. Și eu sunt afectat, doar că nu arăt și nu stau să plâng sau să sufăr așa. Acum nu locuim împreună, am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie, susține fostul soț al Oanei, conform sursei citate.

Marius și Oana Roman formau un cuplu de aproximativ opt ani de zile
Marius și Oana Roman formau un cuplu de aproximativ opt ani de zile

Cum a fost perioada sărbătorilor după decizia de a se separa de Oana. Cine a decis să divorțeze, de fapt

Marius Elisei a hotărât că trebuie să își facă bagajele și să plece din locuința conjugală în data de 17 decembrie, când s-a mutat de lângă familia sa. Cu toate că gurile rele l-au acuzat de infidelitate, în realitate fostul partener al Oanei Roman a trecut prin stări dificile. Măcinat de depresie, trist, bărbatul a încercat să găsească puterea să treacă peste sărbătorile de iarnă. Totuși, el este cel care a venit primul cu ideea divorțului, însă a primit cu bucurie faptul că și Oana a împărtășit cu el această decizie.

Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu. Lumea nu știa ce se întâmplă, că am plecat sau că sunt singur. Divorțul e un șoc, nu e ușor, mai ales că este și un copil. Din partea mea a venit, eu am zis să divorțăm, dar și Oana a fost de acord și m-am bucurat. Mă bucur că s-a ajuns aici, la notar. Am decis împreună totul. Timpul va decide ce se va întâmpla, orice este posibil, mai ales că eu îmi mai doresc copii. Diferența dintre noi nu a contat, pentru că a existat dragoste, ne-am iubit și ne-am plăcut, a mai menționat Marius Elisei.

Urmăriți Impact.ro și pe