Oana Roman, schimbare radicală de look. Fanii au reacționat imediat: “Ce mișto îți stă cu părul așa!”

Iancu Andreea 04.04.2021, 19:07

Oana Roman încearcă să uite de problemele cu care se confruntă recent, după divorțul de fostul soț și boala mamei sale și astfel a decis să își facă o schimbare de look. Fanii vedetei au reacționat rapid și chiar au avut numai cuvinte de laudă pentru aceasta.

Schimbare radicală de look pentru Oana Roman. Cum și-a surprins vedeta fanii

Oana Roman și-a anunțat cea mai recentă schimbare de look, într-un moment în care nimeni nu se aștepta să o vadă astfel. Vedeta a demonstrat tuturor că indiferent de problemele cu care viața a făcut-o să se confrunte, ea este o luptătoare și poate să facă față greutăților cu zâmbetul pe buze. Oana s-a lăsat fotografiată chiar de fiica sa, care a surprins noua coafură a vedetei în imagini. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că aceasta nu se datorează unei vizite la salon, ci unei peruci. Scopul acestei transformări este explicat chiar de vedetă, care recunoaște că se folosește de noul său aspect fizic pentru ședința foto la care urmează să participe.

Avem colecție noua pe site și eu am un nou look pentru ședința foto. Perucile ajuta sa schimbi look ul fara sa strici părul. Simțeam nevoia de păr mai lung și mi-am luat o perucă pentru ședința foto, le-a scris vedeta urmăritorilor săi, pe conturile de socializare.

Totodată, Oana a primit o mulțime de aprecieri în urma aparițiilor purtând peruca, cu părul creț, în stil afro și recunoaște că și ei îi place foarte mult cum arată astfel. Vedeta a mărturisit că le pregătește fanilor săi o nouă surpriză, având de gând să apară și cu o perucă cu părul drept.

Așa e look-ul meu cu peruca afro. Mie îmi place foarte tare. Și pentru ca și Isei i-a plăcut foarte mult, i-am promis că o să îi iau și ei una la fel. Eu mă duc să mă văd cu o prietenă de-a mea și încerc să mă bucur de ziua asta. Îmi place cum îmi stă cu peruca asta. O să îmi iau și una cu păr drept să vedem cum o să se vadă, a recunoscut Oana, pe InstaStory.

Câțiva admiratori chiar au ținut să o felicite pe Oana pentru noua schimbare de look.

Ce mișto îți stă cu părul așa! Minunat!, i-a comentat o persoană pe contul de Instagram.

Vă stă foarte bine cu noua coafură! Sunteți frumoasă! Multă sănătate vă doresc!, a remarcat un internaut.

Felicitări, Oana, esti cea mai bună variantă a ta! Minunată!, i-a scris altcineva.
Oana Roman este o femeie puternică, în ciuda gurilor rele
Oana Roman este o femeie puternică, în ciuda gurilor rele

Ce părere are Oana Roman despre comentariile răutăcioșilor din mediul online

Ani la rândul, Oana a fost criticată pentru kilogramele sale și modul în care arăta. Se pare că anul 2020 a reprezentat o gură de aer proaspăt pentru vedetă din punct de vedere al siluetei, în ciuda problemelor din căsnicie. Oana a reușit să slăbească în mod spectaculos și să capete mai multă încredere în sine. După divorțul de Marius Elisei, care a avut loc la începutul acestui an, Oana a reușit să se reinventeze, apărând în mediul online extrem de proaspătă și adesea zâmbitoare. După cum chiar vedeta recunoaște, ea a ales să se bucure de fiecare moment din viață și să ignore lucrurile care o fac să sufere.

Criticile și jignirile la adresa sa nu mai reprezintă astăzi nimic, Oana reușind să facă față cu brio răutăcioșilor, care nu se sfiesc nici acum să îi aducă vorbe urâte. Vedeta recunoaște că toți anii în care a îndurat criticile au făcut-o să fie mai puternică și mult mai ambițioasă. Personalitatea Oanei și tăria de caracter au ajutat-o să depășească chiar și cele mai dure vorbe.

M-a ambiționat fantastic. Mi-a făcut, până la urmă, pe undeva, un bine. Dar niciodată nu am căzut. Niciodată. Am avut momente în casă în care am simțit că numai pot, am plâns cinci minute, m-am dat cu capul de pereți și am mers mai departe, a mărturisit vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI