Cum se comportă Mioara Roman în centrul unde a fost internată de fiicele ei. ”N-a avut nicio reacție când i-am zis unde o ducem”

Ana Anitoiu 08.04.2021, 10:14

Mioara Roman a fost internată de fiicele ei într-un centru medical din București pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, la ceva timp după ce a suferit două intervenții chirurgicale. Fiica ei, Catinca Roman, a dezvăluit cum se comportă mama ei acolo.

Cum se comportă Mioara Roman în centrul unde a fost internată de fiicele ei

Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre comportamentul mamei sale după ce ambele fiice ale ei au decis să o interneze într-un centru medical din București pentru a-i fi îmbunătățită starea de sănătate. Mioara Roman suferă de Parkinson, iar în ultima perioadă a avut nevoie de ajutor să se îmbrace și să meargă. Aceasta nu este singura afecțiune cu care se confruntă fosta soție a lui Petre Roman.

”Are și ea frici ca toată lumea mai ales sa suferă de diabet, hipertensiune. Starea aceasta de tensiune ne-a afectat pe toți, s-a resimțit și asupra ei. Faptul că a stat în casă a tras-o înapoi. (…) Nu a avut nicio reacție când i-am zis de centru, am dus să vadă, a cunoscut doctorii, asistentele, dar totul pentru a o pune în formă fizică, cel puțin. Mama a primit și prima doză de vaccin. Așteptam și rapelul”, a spus Catinca Roman în emisiunea lui Cristi Brancu.

Cum se comporta Mioara Roman in centrul unde a fost internata de fiicele ei. ”N-a avut nicio reactie cand i-am zis unde o ducem”
Mioara Roman

Oana Roman, dezvăluiri despre internarea mamei sale în centrul medical

Sătulă să fie acuzată că și-a internat mama la ”azil”, Oana Roman a hotărât recent să clarifice situația și să arate imagini din centrul medical în care a fost internată Mioara Roman. Vedeta a precizat că acest centru se află foarte aproape de locuința ei și că seamănă cu un hotel de cinci stele.

”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Ce i-a spus Mioara Roman uneia dintre fiicele ei, după ce a fost internată în centrul medical

De asemenea, Oana Roman a dezvăluit ce i-a spus mama ei după ce a fost internată în centrul medical. Ea a precizat și cât plătește pentru internarea Mioarei Roman, care a fost operată de colecist la începutul acestui an și apoi pentru îndepărtarea unui lipom ce se infectase puternic. Mai multe detalii, AICI!

“Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Cei de acolo știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de cinci stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus Oana Roman.