Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț al unei vedete de muzică pop. Bărbatul are 50 de ani

Redacția IMPACT 13.02.2020, 09:30
Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț al unei vedete de muzică pop. Bărbatul are 50 de ani

Unul din cele mai proaspete cupluri din lumea mondenă este format din Cătălina Ponor și regizorul Boganda Jianu. Pe cei doi îi leagă o pretenie de ani de zile, însă abia de doi ani, cei doi și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt.

Cine este Bodan Jianu și de când se cunoaște cu Cătălina Ponor

Fosta gimnastă Cătălina Ponor, în vârstă de 32 de ani, are o frumoasă relație de dragoste cu regizorul de filme istorice, Bogdan Jianu, care este cu 18 ani mai mare decât partenera sa de viață. După o lungă prietenie de 14 ani, cei doi și-au dat seama în urmă cu aproape doi ani că relația lor este mai mult decât o prietenie, începând să aibă sentimente unul față de celălalt. Dacă despre ea știm că a fost o gimnastă de renume, având la activ numeroase premii pe care le-a câștigat din competițiile sportive în care a rerezentat România, despre el știm că este un profesionist în industria artistică. Bogdan Jianu este regizor și scenarist, dar și actor și cascador, având norocul și șansa de a învăța meserie de la marele Sergiu Nicolaescu. Totodată, a fost încurajta de actrița Carmen Tănase să meargă pe drumul cinematografiei, iar, de mai bine de șapte ani, produce filme și spectacole istorice, fiind lider al trupei „ Lupii albi”.

De la prietenie, la relație de dragoste

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus o persoană din anturajul celor doi, potrivit unui material exclusiv realizat de publicația click.ro.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Foto: Facebook / Bogdan Jianu
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Foto: Facebook / Bogdan Jianu
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Foto: Facebook / Bogdan Jianu
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Foto: Facebook / Bogdan Jianu

Bogdan Jianu a avut un mariaj de 10 ani cu Julia Chelaru, fosta solistă de la formația Exotic, în vreme ce Cătălina Ponor a avut o relație cu sportivul portorican Tommy Ramos,  din care a ieșit destul de „șifonată” și asta pentru că Tommy i-a fost infidel.

De aniversarea lui Bogdan, fosta sportivă a postat o fotografie cu ea şi Bogdan, alături de care a transmis un mesaj emoționant.

”Aproape 14 ani în care am învăţat multe, ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe