O mai ții minte pe Gabriela Spanic? Regina telenovelelor a ajuns la 46 de ani și e transformată total

Diana Dumitrache 16.07.2020, 18:59

Începutul anilor 2000 a reprezentat momentul de glorie al Gabrielei Spanic. Fanii telenovelelor îi urmăreau fiecare serial şi aşteptau cu mare nerăbdare noutăţi din viaţa acesteia. Regina telenovelelor a ajuns la 46 de ani și e transformată total.

Regina telenovelelor e transformată total

Cunoscută datorită rolurilor din “Uzurpatoarea” şi “Prizoniera”, Gabriela Spanic era considerată, la final de ’90 şi început de ani 2000, regina telenovelelor. Deşi era de o frumuseţe rară şi nu ar fi avut nevoie de operaţii estetice, actriţa nu s-a sfiit să apeleze în repetate rânduri la serviciile medicilor plasticieni. Din păcate, însă, rezultatele nu au fost deloc cele scontate. Indrăgita venezueleancă a fost transformată total de bisturiu.

Cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, Gabriela Spanic îşi ţine mereu fanii la curent cu tot ceea ce face. De curând, aceasta a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie. Imaginile demonstrează că actriţa a apelat la implanturi fesiere, deşi nu a recunoscut asta în mod oficial.

O mai ții minte pe Gabriela Spanic? Regina telenovelelor a ajuns la 46 de ani și e transformată total
O mai ții minte pe Gabriela Spanic? Regina telenovelelor a ajuns la 46 de ani și e transformată total

Internauţii au răsplătit-o cu sute de comentarii şi zeci de mii de “inimoare”, semn că încă este extrem de apreciată şi iubită.

Gabriela Spanic a vizitat România şi a jucat într-o telenovelă românească

La începutul anilor 2000, Gaby Spanic se afla pe culmile succesului. Fanii din România îi urmăreau cu sufletul la gură fiecare apariţie. Iar venirea actriţei în România a reprezentat un moment de neuitat pentru aceştia. Până şi Lucian Viziru i-a compus un cântec.

Aceasta a acceptat chiar să apară într-o telenovelă marca Acasă TV, în care a jucat alături de cântăreţ, cu care s-a zvonit şi că ar fi trăit o scurtă poveste de iubire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...