Câte operații estetice are, de fapt, Andreea Bălan. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Andrei Cezar 14.07.2020, 15:10
Câte operații estetice are, de fapt, Andreea Bălan. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Subiectul operațiilor estetice este unul tabu pentru Andreea Bălan. Ea spus, în repetate rânduri, că nu și-a făcut niciun fel de intervenție, mai ales când venea vorba de bustul ei. De curând, însă, a dat de înțeles că are la activ o intevenție estetică.

Câte operații estetice are, de fapt, Andreea Bălan

De multe ori s-a pus în discuție dacă Andreea Bălan și-a mărit sau nu bustul în cabinetul esteticianului. Diferențele față de acum câțiva ani sunt evidente, iar vedeta a fost întrebată în repetate rânduri dacă a apelat la bisturiul medicului. Blondina a negat cu vehemență aceste zvonuri, motivând că sânii i s-ar fi mărit de la anticoncepționale.

„Această întrebare mi se pune din 2003. Degeaba am explicat că nu am şi că fetiţa din André, cu codiţe şi fundiţe, a crescut şi s-a transformat într-o femeie care foloseşte anticoncepţionale. Întrebările tot au continuat în următorii ani până în ziua de azi. În ultimul timp am decis să nu mai răspund la astfel de întrebări, deoarece mi se pare o totală lipsă de respect să mi se facă inventarul pe nedrept”, a declarat Andreea pentru cotidianul „Click!”.

Chirurgii esteticieni au confirmat pentru aceeași sursă că anticoncepționalele pot duce la o mărire a sânilor, însă nu într-atât de mult precum este cazul blondinei.

Timidă, Andreea a recunoscut prima intervenție chirurgicală de natură estetică

Artista a apărut recent într-un vlog alături de colega și preitena ei Amna. Cele două cântărețe au jucat ”Am/ N-am”, joc ce presupune ca fiecare dintre ele trebuie să răspundă sincer la mai multe întrebări. Printre aceste întrebări s-a numărat și ”Am/ N-am operații estetice”.

În timp ce răspunsul Amnei a fost negativ, Andreea Bălan s-a eschivat preț de câteva secunde, după care a mărturisit că are o intervenție chirurgicală la nas.

”Și acum ce vrei să faci? Era deviație de sept nu?”, a întrebat-o Amna pe fosta soție a lui George Burcea.

”Da! Așa zic toate”, a răspuns cu autoironie Andreea Bălan.

Iată momentul:

 

Urmăriți Impact.ro și pe