EXCLUSIV

O fostă vedetă Pro TV, dezvăluiri neaşteptate despre postul de televiziune. De ce nu ar vrea să mai lucreze niciodată acolo EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 22.07.2021, 14:30

Singurul artist rămas până la final în proiectul Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică, spune că nu ar mai accepta niciodată un astfel de proiect de durată la televiziunea unde a făcut istorie.

Vedetă Pro TV, dezvăluiri incredibile despre postul de televiziune. De ce nu vrea să mai apară niciodată acolo EXCLUSIV

Trustul Pro TV a avut, de-a lungul anilor, nu doar show-uri care au spart toate audiențele, ci și cei mai de valoare artiși autohtoni. Pe rând însă, aceștia fie s-au reorientat spre alte televiziuni (de exemplu, Constantin Cotimanis, fosta voce a trustului, ajuns la Prima TV), sau au întrerup contractual, cum e cazul lui Florin Călinescu, sau pur și simplu au dispărut odată cu emisiunile la care participau din grila de programe, așa cum s-a întâmplat, de pildă, cu Petre Geambașu.

Acesta a fost singurul artist care alături de prezentatorul Ștefan Bănică junior a participat din prima până la ultima ediție la ”Dansez pentru tine”.

Petre Geambasu s-a saturat de Dansez pentru Tine
Petre Geambasu s-a saturat de Dansez pentru Tine

Ce a însemnat Dansez pentru tine pentru Petre Geambașu

”Cooptarea mea în echipa acestei emisiuni mi-a schimbat viaţa, pentru că până atunci eram perceput ca şi solist de muzică uşoară, compozitor care are şi orchestra proprie.

În calitate de band leader am avut posibilităţi mult mai mari de exprimare. La Dansez pentru tine, a trebuit să cânt cu totul altceva, orchestra s-a mărit automat, pentru că aveam de cântat piese din toate stilurile de dans: tango, vals, mambo, quick step, charleston, swing, slow fox, samba, salsa, merengue etc. unu la unu cu originalul.

A cântat peste 600 de piese în cadrul emisiunii de la PRO TV

În aceşti şapte ani am cântat în studiourile emisiunii peste 600 de piese, iar oamenii au văzut că pot dirija şi o orchestră amplă, m-au văzut făcând şi alte lucruri”, spunea la acea vreme Petre Geambașu.

Petre Geambașu a trăit satisfacții depline

Ei bine, la ani distanță de la această emisiune care i-a adus satisfacții depline, artistul spune că nu ar mai accepta să lucreze la Pro TV la un astfel de proiect.

”A fost muncă farte grea. Multe se schimbau de azi pe mâine. Nu aș mai accepta așa ceva”, a declarat artistul în exclusivitate pentru impact.ro.

În ce condiții s-ar reântoarce Petre Geambașu la PRO TV

Petre Geambașu ar mai lucra însă cu Pro TV-ul, dar în anumite condiții: ”Aș accepta un proiect de scurtă durată, un proiect de sezon, nu unul de anvergură”, mai spune Petre Geambașu.

Petre Geambașu a fost încă de la prima ediție, șeful orchestrei de la ”Dansez pentru tine”, compuse din 24-26 de instrumentiști, plus patru-cinci soliști vocali, care ”executau” totul live.

Pe scenă de…6o de ani

Petre Geambașu a început să cânte pe la 7 ani, când surorile mai mari l-au învățat melodiile pe care le cântau ele la cor. La 11 ani, a intrat la rându-i în corul de copii al Radiodifuziunii, fiind selecționat ca solist încă de la prima audiție.

Artistul e pe scenă de aproape 60 de ani și, potrivit propriilor mărturisiri, se simte în formă, iar vocea nu-i joacă feste. “Sunt un senior cu o activitate intensă, în putere. Vocea îmi merge. Și cred că mai aveți mult timp de-acum încolo să mă ascultați!”, a spus acesta recent.

”Îi iubesc la disperare”

Petre Geambașu nu a mai fost plecat cu soția sa de ani de zile într-un concediu. Motivul?

”Avem cinci câini pe care-I iubim la disperare. Nu-i putem lăsa singuri mai mult timp. Nu putem pleca pentru că avem gestiune mare. De fiecare dată când am fost invitați sau am avut treabă pe undeva, ne-am dus pe rând, ca să rămână cineva cu ei. Am împărțit curtea pe din două.

Juma din curte e la dispoziția a doi dintre câini, cealaltă jumătate o împart ceilalți trei.. Sunt membrii de familie, sunt foarte ascultători. Cel mai mare are zece ani. Ultimul e care l-am adus în urmă cu vreo trei ani, e de rasă, l-am găsit abandonat pe un câmp”, ne-a mai spus Petre Geambașu.

Urmăriți Impact.ro și pe