Probleme mari pentru Elwira şi Mihai Petre la Asia Express. Cei doi soţi, disperaţi: „Am fost plesniți”

Ana Anitoiu, Camelia Moldoveanu 24.06.2021, 18:07

Elwira şi Mihai Petre au întâmpinat probleme mari la Asia Express, sezonul 4. Cei doi soți au ajuns în pragul disperării și s-au hotărât, mai în glumă, mai în serios, ca la întoarcerea în România să meargă la psiholog.

Motivul pentru care Mihai Petre și-a dorit să participe la Asia Express

Mihai Petre a dezvăluit motivul pentru care și-a dorit să participe la Asia Express – Drumul Împăraților alături de soția lui. “Ca să văd cât mă ține și dacă mai sunt cu picioarele pe pământ”, a explicat el.

”Avem foarte mari emoții pentru Asia Express. Din nou putem să luptăm împreună. Asta mi se pare foarte tare. Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou”, a mai spus Mihai Petre la Asia Express.

Probleme mari pentru Elwira si Mihai Petre la Asia Express. Cei doi soti, disperati
Elwira si Mihai Petre

Ce probleme mari au întâmpina Elwira și Mihai Petre la Asia Express

Totuși, Asia Express – Drumul Împăraților s-a dovedit a fi o provocare grea pentru Elwira și Mihai Petre. Concurenții au fost supuși la probe dificile încă de când au ajuns în Turcia, de unde a pornit cursa.

”La Asia Express e viața comprimată la maximum. Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul”, a spus Mihai Petre. ”Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp! Am fost plesniți! Knock out!”, a adăugat Elwira Petre, care a precizat la rândul ei că detestă autostopurile.

Care a fost cel mai dificil lucru cu care s-au confruntat Elwira şi Mihai Petre la Asia Express

Totuși, autostopurile nu au reprezentat singura problemă dificilă pe care au întâmpinat-o Elwira şi Mihai Petre la Asia Express. Dansatoarea a spus că nici să găsească locuri în care să doarmă nu le-a fost ușor, deoarece nu au întâlnit oameni pe străzi pe care să-i roage să-i găzduiască. În plus, ea a avut o problemă imensă cu mizeria pe care a trebuit să o suporte.

”Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote”, a mai spus Mihai Petre.

Cum s-au îndrăgostit Elwira şi Mihai Petre

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani, a cunoscut-o pe Elwira Duda, cu doi ani mai tânără decât el, după ce partenera lui de dans s-a accidentat. Având nevoie de o altă persoană alături de care să danseze, a întâlnit-o pe femeia care avea să îi devină soție pe teritoriul Republicii Moldova, prin intermediul unui prieten. Și ea rămăsese fără partener de dans.

”Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre. Elwira a spus că are aceleași valori ca și soțul ei, la care apreciază mai ales că este un ”familist convins” și spune întotdeauna adevărul.

Urmăriți Impact.ro și pe